E2y

Hoe maak je een begrafenis programma te schrijven

Bij een overlijden komt vaak het laatste wat je kan denken is hoe om te schrijven van het programma voor de begrafenis. Nog dit moet gebeuren. Een programma kan de rouwenden een visuele herinnering aan de overledene en het monument. U kunt een begrafenis-programma met een paar kleine trucjes door de volgende stappen.

Hoe maak je een begrafenis programma te schrijven. Bepaal of de overledene had alle verzoeken.
Hoe maak je een begrafenis programma te schrijven. Bepaal of de overledene had alle verzoeken.
 1. Bepaal of de overledene had alle verzoeken. Sommige mensen die zijn bijna aan het einde de voorkeur aan de details van hun eigen begrafenis te organiseren voordat ze passeren. Zorg ervoor dat de familie executeur heeft elk verzoek van de overledene kan hebben geverifieerd.
 2. Zorg voor de basics. Een begrafenis programma moet ten minste de volgende gegevens:
  • Overledene naam, geboortedatum en datum van overlijden
  • Datum, tijd en locatie van de uitvaart
  • Notering van de muziek en poëzie tijdens de dienst
  • Notering van lofrede lezer (s)
  • Adres en tijd van het verzamelen van na de dienst, indien van toepassing
 3. Zoek een foto. Funeral programma's dienen een foto van de overledene, bij voorkeur een van hen in gelukkiger tijden. De foto kan een formele foto genomen op de laatste vakantie of een casual schot dat het best de geest van de overledene.
 4. Schrijf een korte biografische sectie. Indien mogelijk, eren de overledene met een paar woorden over hun leven. Een paar alinea's kan niet genoeg lijken te leven van een persoon samen te vatten, maar om de belangrijkste hoogtepunten lijst proberen en wat het meest van belang voor de overledene.
 5. Zorg voor nabestaanden namen. Mensen willen om te zien wie de familie van de overledene bent, zodat zij er zeker van om met hen te spreken na de service en persoonlijke medeleven te betuigen. Het verstrekken van de overlevende families namen maakt dit makkelijker voor de deelnemers die niet dicht zijn geweest met de hele familie.
 6. Controleer namen en spelling. Het lijkt eenvoudig, maar als je verdriet is het gemakkelijk om te vergeten oom Ronnie of hoe je oma's naam moet spellen. Iemand buiten de familie uw programma hebben herzien voor spelling en om ervoor te zorgen dat iedereen is inbegrepen voordat u het programma afgedrukt.
 7. Get definitieve goedkeuring. Vaak is de begrafenis programma is geschreven door een familielid, maar niet de echtgenoot van kinderen van de overledene. Degenen die het dichtst bij de overledene kan een harde tijd proberen om het programma te schrijven. Zorg ervoor dat de echtgenoot en de kinderen een blik op het programma en de kans om hun input en goedkeuring te verlenen voor de toekomst te krijgen.

Het schrijven van een begrafenis programma kan worden hartverscheurende

Het schrijven van een begrafenis programma kan hartverscheurende. Het is moeilijk om afscheid te nemen en het leven van een andere persoon samen te vatten. Eer hen met respect voor hun wensen en het verstrekken van een beknopte en respectvol overzicht van hun leven en de service die hen eert.