E2y

Hoe kunt u uw huwelijk te redden

Het huwelijk problemen kunnen vernietigend pijnlijk en moeilijk te overwinnen. Wetende dat je kan de persoon die je liefde te verliezen is hard op iedereen. Echter, als er een kans dat je iets kunt doen om die relatie te redden, dan moet je doen wat je kunt. Je voelt je misschien machteloos om de situatie te verbeteren, maar je moet proberen. Als u geen poging om je relatie te redden, zal het uiteindelijk eindigen.

Het goede nieuws is dat zo somber als de situatie ook lijkt, er is altijd hoop. Doe je best om jezelf bij elkaar te houden en op de onmiddellijke, positieve doel van het opslaan van uw huwelijk concentreren.

Elke echtelijke relatie is uniek. In uw streven naar echtelijke harmonie en een gezondere band met je partner, kan je de volgende adviezen erg behulpzaam.

 1. Echt identificeren uw problemen. De enige manier waarop je gaat om vorderingen te maken met uw echtelijke problemen is als je te bepalen wat die problemen zijn. Het nemen van een eerlijke blik op je relatie is de eerste stap van genezing. Het belangrijkste in deze fase is volledige eerlijkheid. Als u probeert om uw problemen te bagatelliseren of voor een snelle oplossing te kijken, doet u een slechte dienst om jezelf en je partner, en uiteindelijk stel jezelf voor mislukking.
  Hoe kunt u uw huwelijk te redden. Echt identificeren uw problemen.
  Hoe kunt u uw huwelijk te redden. Echt identificeren uw problemen.
 2. Stel doelen toe te werken naar samenwerken. Maak realistische doelen die je kunt werken aan als een paar. Uiteraard, je uiteindelijke doel is om bij elkaar te blijven. Echter, te beginnen met mini-doelen. Probeer de volgende doelen te maken:
  • We zullen communiceren zonder ruzie.
  • We zullen proberen om dingen te doen met vrienden.
  • We zullen een einde maken aan onze problemen.
  • Wij zullen opschrijven onze gevoelens en laat de andere om ze te lezen.
 3. Communiceer en compromis. Als u wilt om uw relatie laatste, moet je in staat zijn om met elkaar te praten. Communicatie is de sleutel tot een duurzame relatie. Als je eenmaal tot stand open dialoog, dan kun je beginnen om compromissen te sluiten en te genezen. Het belang van compromis kan niet worden overschat. Beide moet je in staat om je gevoelens te bespreken en tot overeenstemming over wat je voelt de relatie moet komen. Het zal een kwestie van geven en nemen zijn. Als u problemen met de communicatie, probeer dan het opzoeken van 'Communicatie Oefeningen' in een zoekmachine. Na het verkennen van de resultaten, probeer een aantal veelbelovende oefeningen met uw echtgenoot.
 4. Kijk verder dan de kleine argumenten en kijk in de richting van genezing. Als je echt wilt dat uw huwelijk te laten werken, je gaat te hebben om de pijn die u voelt over het verleden argumenten over het hoofd. Je moet zoeken naar oplossingen in plaats van de schuld te geven uw partner. Het is vaak veel makkelijker om iemand dan om argumenten te vergeten kwalijk, vergeving te vinden en verder te gaan met je leven. Echter, totdat je een manier vinden om constructief te communiceren over je pijn, en hoe het te genezen, zul je blijven steken in dezelfde sleur.
  Stel doelen toe te werken naar samenwerken. Communiceer en compromis.
  Stel doelen toe te werken naar samenwerken. Communiceer en compromis.
 5. Gebruik bemiddeling indien nodig. Sommige koppels profiteren van professionele begeleiding, terwijl anderen vinden het nuttig om met vrienden of familie om hun communicatie-sessies te bemiddelen, totdat ze kunnen spreken zonder ruzie. Ongeacht de moeilijkheidsgraad, de communicatie is nodig om je huwelijk te herstellen. Je moet ontdekken wat je leuk vindt aan elkaar en je nodig hebt om dit te doen zonder ruzie of proberen pijn te doen. Met dit in gedachten, kan het hebben van een aantal vriendelijke bemiddeling vaak helpen koppels vinden duidelijkheid en aanpak van de destructieve aspecten van hun gedrag. Dit is misschien niet noodzakelijk voor elk paar, maar het zou kunnen helpen die dat echte communicatie problemen hebben.
 6. Wees geduldig, neem alle tijd die nodig om te genezen uw echtelijke problemen heeft 's nachts niet opduiken en ze zullen niet' s nachts worden genezen.. Je moet de tijd nemen om samen te onderzoeken uw huwelijkse zwakke en sterke punten. Bespreek alle emoties die je zowel voelen totdat je bent gecentreerd en klaar om opnieuw te beginnen.