E2y

Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten

Veel websites

Veel websites, artikelen en chatrooms hebben advies over waar te gaan om nieuwe mensen te ontmoeten, maar niet hoe je ze eenmaal je er bent. Iedereen, ongeacht waar u woont, kunt u een locatie waar mensen samenkomen: lid worden van een club, neem een klasse, vrijwilliger in uw gemeenschap. Maar zodra je in een kamer vol mensen, wat dan? De truc is het vinden van een manier om iemand te benaderen en hen met je te praten. Het is niet moeilijk, maar het vereist actie van uw kant, je kunt niet zomaar aannemen dat als je laat in een kamer vol mensen dat ze komen en met je praten. Vergeet niet, kunnen ze er ook zijn proberen om nieuwe mensen te ontmoeten en het is niet gemakkelijk voor hen, ook niet.

Als je echt

Als je echt, echt verlegen, doe alles wat je kunt om het te overwinnen. Er zijn veel zelfhulpboeken en websites beschikbaar om u te helpen. Wespsych.com beschrijft verlegenheid als "een set van aangeleerd gedrag die interfereren met betrekking tot personen of met succesvolle relaties." Net zoals je geleerd om verlegen te zijn, kunt u ook gedrag aan te leren die u in staat om meer "uitgaande". Als u denkt dat dit een overweldigend probleem voor u, wilt u misschien een arts of hulpverlener te raadplegen als u een aandoening aangeduid als sociale angststoornis hebben. Een geweldige plek om te gaan kijken naar informatie wordt WebMD .

Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten. Bereid u voor om nieuwe mensen te ontmoeten voordat u aankomt.
Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten. Bereid u voor om nieuwe mensen te ontmoeten voordat u aankomt.
 1. Kies uw locatie. Vinden van een plek waar je zeker weet dat andere mensen zullen hebben ten minste een gemeenschappelijk belang zal veel helpen. Dit is de stap waar je een overvloed van advies te vinden vanaf boeken, websites, en vrienden, familie en collega's. Iedereen lijkt te hebben advies over hoe om nieuwe mensen te ontmoeten, maar wat ze echt hebben, is advies over waar om nieuwe mensen te ontmoeten. Net erachter te komen wat je leuk vindt en wat er beschikbaar is in uw regio. Als je een bijzondere belangstelling en de tijd, zich inschrijven in een klasse bij het buurthuis of community college. U vindt er ook tal van vrijwilligersprojecten via lokale vrijwilligerscentrales en kerkelijke organisaties. Als je van kunst of muziek, check out lokale evenementen.
 2. Bereid u voor om nieuwe mensen te ontmoeten voordat u aankomt. Ga zitten en uit een lijst van mogelijke vragen die je kunt stellen iemand te schrijven. Stel je voor dat je een persoonlijke kennismaking met iemand, maar plotseling de persoon die u kennismaken verdwenen was. Wat zou je vragen deze nieuwe persoon? Denk niet in termen van ja of nee vragen. U wilt vragen waarmee de persoon om meer dan een een woord antwoord op het gesprek bij te dragen overwegen. Die persoon kan verlegen of nerveus, ook, dus denken in termen van wat zou u een comfortabel gevoel. De meest voor de hand liggende onderwerp is degene die jullie beiden bracht naar dezelfde locatie. Je hebt duidelijk hebben minstens een gemeenschappelijk belang - te overwegen vragen met betrekking tot uw gemeenschappelijk belang die het mogelijk maken een persoon om hun mening te delen over het onderwerp. Maak geen notitie kaarten en neem ze mee! Dat is gewoon zal u opvallen waarschijnlijk en niet op een goede manier. Denk over de vragen die je in gedachten hebt totdat u gemakkelijk kunt onthouden ze.
 3. Het moment van de waarheid is wanneer je aankomt op uw evenement of locatie. Raak niet in paniek als je door de deur loopt. Neem de tijd en kijken uit over de kamer. Als dit een klaslokaal, neem een stoel en kijk de kamer rond - krijg je een lay van het land. Als dit is een kunst vertoning, neem de tijd om de kunst te bladeren terwijl u naar het volk. Overhaast je niet in praten met iemand. Je hebt tijd, dus gewoon een gevoel te krijgen voor de groep.
 4. Nu is de echte taak is om te benaderen iemand. Je kan het gemakkelijkst vinden om iemand die ook alleen te benaderen. Maar vergeet niet, als de persoon op het evenement alleen al, kunnen zij ook verlegen en probeert uit te breken en mensen te ontmoeten. Je wilt ze zich goed voelen en op het evenement welkom door met hen te praten. Als je eenmaal hebt uitgezocht iemand te benaderen zijn er twee manieren om iemand in gesprek gaan.
  1. Ten eerste, kunt u het directe benadering - lopen direct naar de persoon en zeg hallo Probeer iets als,. "Hallo, ik ben Joe." Smile helder. "Dit is mijn eerste keer dat vrijwilligerswerk voor deze organisatie. Waarom heb je besloten om vrijwilligerswerk te doen?" Of: "Hallo, ik ben Jane." Nogmaals, helder glimlachen. "Ik ben erg enthousiast over deze klasse op het investeren. Wat hoop je te leren van deze cursus?" De directe aanpak is zeker de meer uitdagende en de meest intimiderend zijn, maar kan zeer effectief zijn. Een truc om het minder uitdagend is om jezelf te positioneren naast de persoon voor het eerst. In plaats van het maken van een beeline voor hen, wandel door de kamer tot je naast staat. U kunt zelfs eerst oogcontact en lachen naar ze. Het is 99,99% zeker is dat ze zullen terug lacht je toe, waardoor je je beter voelt en geven u de jump-start je nodig hebt om met hen te praten.
  2. De tweede optie is de indirecte aanpak. Deze tactiek vereist ook dat je de conversatie te laten bewegen, maar zet een introductie factor voorsprong op de directe gesprek. Bijvoorbeeld, als het gaat om een klaslokaal, vraag dan of de stoel naast iemand is al in gebruik. Gebruik die reactie om jezelf te introduceren als je gaat zitten. Als het een staande gebeurtenis, probeer stoten in hen - letterlijk! Wees voorzichtig met deze, hoewel, wil je niet om ze te verwonden of ze een drankje morst op zichzelf hebben. Maar terwijl je verontschuldigen, kunt u die kans om jezelf te introduceren. Als je in een zeer drukke plaats, probeer dan op zoek naar de achterkant van een stoel of een tafel die een jas of tas op het heeft. Loop met je jas en vraag iedereen die staan in de buurt het item als het behoort tot hen en als ze erg als u uw jas daar ook. Gebruik die kans om te beginnen met praten.

  Zodra u een introductie gemaakt

 5. Zodra u een introductie gemaakt, mentaal trek uw voorbereide vragen Hou ze praten en praten jezelf -. Herinneren, gesprek gaat in twee richtingen. Je hebt misschien een paar lastige momenten, maar als je een paar items vooraf geplande om over te praten, je zult zien dat ze beginnen met het toevoegen van hun eigen vragen en informatie aan het gesprek.
 6. Vergeet niet om hen te vragen om een vriendschap follow-up. Als het een eenmalige gebeurtenis, proberen te vragen uw nieuwe vriend als ze willen naar een andere gebeurtenis met je mee. Als het een herhaling gebeurtenis, zoals een klasse, probeer hen te vragen of ze wil graag voor een kopje koffie te ontmoeten voordat de volgende les het materiaal te bestuderen.

Het vinden van een plek om nieuwe mensen te ontmoeten is eenvoudig

Het vinden van een plek om nieuwe mensen te ontmoeten is eenvoudig. De echte truc begint met ze te praten. Je kunt er niet van uitgaan dat anderen zullen u benaderen om uw nieuwe beste vriend worden. Je moet het initiatief nemen om iemand anders in gesprek te betrekken en het vertrouwen om hen uit te nodigen voor een gesprek wilt voortzetten op een later tijdstip te hebben. Denk er ook aan, raak niet ontmoedigd. Je mag niet voldoen aan uw volgende beste vriend op je eerste poging, maar dat is OK. Oefening baart kunst, dus blijf proberen.