E2y

Hoe kan ik gemakkelijk pool party uitnodigingen maken

Klop de hitte deze zomer met een koele pool party

Klop de hitte deze zomer met een koele pool party! Of het nu voor kinderen of de volwassenen, wordt er een pool party zeker verlevendigen de geesten. Pool partijen zijn veel koeler dan het strand party scene, omdat feesten bij het zwembad zijn meer intiem en zorgen voor meer gezelligheid. Dus trek je badkleding en duik in de gelegenheid van puur plezier. Nodig vrienden, hoe meer hoe beter!

Hoe kan ik gemakkelijk pool party uitnodigingen maken. Kijk in je kast of je kinderen speelgoed dozen voor oude funky kleuren.
Hoe kan ik gemakkelijk pool party uitnodigingen maken. Kijk in je kast of je kinderen speelgoed dozen voor oude funky kleuren.

Aangezien dit type van de partij is een vrij informele sociale gebeurtenis, moet u de flexibiliteit om uw uitnodigingen te maken zo eenvoudig of zo extravagant als je wilt - net zo lang als het is creatief natuurlijk! Hier zijn een paar unieke ideeën die je kunt proberen.

  • Kijk in je kast of je kinderen speelgoed dozen voor oude funky kleuren. Deze zal dienen als uw heup uitnodigingen. U zult waarschijnlijk merken een paar paren. Maar als je nog meer nodig hebt, even langs de dichtstbijzijnde warenhuis en pick-up een dozijn of twee. Kies een verscheidenheid aan vormen en maten.
  • Met een zilveren permanent marker - die u kunt vinden op een school supplies winkel - schrijf de gegevens van uw gezelschap op de lenzen. Houd het kort en eenvoudig, zodat u kunt passen op alle details. Probeer iets als: "Laten we het hoofd koel te houden tijdens deze zomer hitte Haast u zich om naar (vul uw adres) op (insert tijd) een antwoord naar dit nummer (inclusief telefoonnummer)..." Om het nog leuker, dient uw gasten dragen de zonnebril om toegang te krijgen in uw exclusieve feest.
  • Voel je niet te schuldig over het verspillen van de zonnebril, omdat de permanente markers zijn eigenlijk niet zo permanent. Deze funky frames kunnen worden hergebruikt! Neem wat katoen en met uw gewone nagellak remover swab het over de permanente marker om het schrijven te wissen. Als je liever, kunt u de details van stickers en plak ze op de schaduwen.
  • In plaats van kleuren kunt u ook gebruik maken van strandballen, slippers en opblaasbare water speelgoed voor de kinderen.
  • Als u wilt dat om praktische uitnodigingen te maken met een zeer persoonlijke toets, waarom dan niet steek de namen van uw gasten op een strandlaken. Geen behoefte om steek op alle details, omdat dit kan worden geschreven op een klein label. Voor de presentatie, netjes rol de handdoek en bind met een kleurrijke lint. U kan aan de kleine tag met de partij details om het lint. Deze gepersonaliseerde, praktische uitnodiging kan ook een perfecte partij give-away.
  • Een leuke uitnodiging die past bij een flirterige singles party wordt met behulp van twee-delige bikini's. Weg te geven de top helften van de mannelijke gasten en de onderste helften om uw dame gasten. Bevestig een brutale opmerking beloven om hun "bestemd liefde" te vinden op het feest. Hoewel uw gasten misschien niet echt vinden hun zielsverwant zullen ze echter zeker maken nieuwe, spannende vrienden. Een van de voordelen van dit type uitnodiging is dat je er zeker van zijn dat er een even aantal mannen en vrouwen op uw feest.

Have a blast het creëren van deze coole uitnodigingen!