E2y

Hoe je pensionering gemeenschappen vinden

Je hebt gewerkt omdat je niet was veel meer dan een kind en nu bent u eindelijk naderen de dag dat je hebt gewacht, omdat je die eerste salaris uitbetaald. U staat op het punt met pensioen te gaan. Niet meer wekkers, geen werk meer - gefeliciteerd! Sommige gepensioneerden kiezen om blijven zitten, terwijl anderen zouden liever verhuizen naar pensionering gemeenschappen. Als u overweegt de laatste, hier zijn een paar tips voor het vinden van een pensioen gemeenschap:

Hoe je pensionering gemeenschappen vinden. Praat met je vrienden.
Hoe je pensionering gemeenschappen vinden. Praat met je vrienden.
 1. Bepaal uw behoeften. De term "pensioen gemeenschap" kan verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen. Sommigen zien een levendige, actieve wijk met tal van activiteiten, terwijl anderen liever een rustige, relaxte, stress-vrije zone waar ze kunnen ontspannen en tot rust komen. Om de juiste plaats te vinden voor u, zult u moeten beslissen hoe je foto je dagelijks leven. Hoe zou u een ideale dag door te brengen? Wat vind je leuk om te doen voor de lol? Door het maken van een lijst van uw behoeften en wensen, zult u in staat zijn om een ideale omgeving voor uw pensioen jaar te selecteren.
 2. Praat met je vrienden. Als u vrienden of familieleden die leven in pensionering gemeenschappen hebben, vragen voor verwijzingen. Vergeet niet te informeren over wat ze graag over hun gemeenschappen alsook welke verbeteringen zij graag zouden zien geïmplementeerd.
 3. Wees een meubelmaker Aanmelden voor hogere activiteit en sociale groepen in uw huidige omgeving -. Sommige organisaties bieden kansen voor huidige socialisatie evenals het hebben van "zuster" organisaties in andere gebieden. Als u besluit om een zet te doen, kunt u gebruik maken van de middelen van de club te helpen lokaliseren huisvesting en entertainment mogelijkheden elders.
 4. Online gaan. Zodra u een paar ideeën over waar je zou willen wonen en wat dingen die je zou willen doen, dan kunt u een online opzoeken van gemeenschappen die voldoen aan uw criteria te doen. Ga gewoon naar uw favoriete zoekmachine en typ in "pensionering gemeenschap" samen met de geografische ligging, de voorkeur voorzieningen, of beide. U kunt dan bladeren door de websites op uw gemak waaraan gemeenschappen beste past bij het bepalen van uw behoeften.
 5. Wonen beurzen en seminars. Veel stedelijke gebieden (en zelfs een aantal kleine steden) hosten senior beurzen en seminars. Plan bij te wonen zoveel mogelijk van deze zo beschikbaar zijn in uw regio, omdat ze vaak een schat aan informatie over zaken die zij belangrijk gepensioneerden. Typisch, zullen vertegenwoordigers van verschillende pensionering gemeenschappen zijn aanwezig en klaar om uw vragen te beantwoorden. Vraag naar de faciliteiten die u belangstelling tour.
  Wonen beurzen en seminars. Plan voor de toekomst.
  Wonen beurzen en seminars. Plan voor de toekomst.
 6. Maak een reis. Als u op zoek bent om uit te verhuizen van uw huidige omgeving, is het verstandig om een korte trip plannen om een paar van uw top keuzes te bezoeken. Terwijl u kunt een algemeen gevoel van een gebied door te bladeren brochures en websites te krijgen, is het beter om zelf te zien als een onbekende pensionering gemeenschap zal zich thuis voelen aan u.
 7. Plan voor de toekomst. Sommige pensionering gemeenschappen zijn alleen bedoeld voor gezonde, volledig onafhankelijke mensen, terwijl anderen zijn in staat om de behoeften van noodlijdende bewoners tegemoet. Probeer te anticiperen op uw behoeften, zowel korte als lange termijn, en kies een locatie die voor u zal werken voor een aantal jaren.