E2y

Hoe je je vrouw te krijgen om je liefde weer

In een perfecte wereld, liefde duurt

In een perfecte wereld, liefde duurt. Maar in de echte wereld, mensen gewoon vallen uit liefde. Soms redenen zijn helder en duidelijk. Soms kan wat er gebeurde niet worden uitgelegd of gemakkelijk te begrijpen. Soms kan een relatie lijken te zijn voorlopig en vluchtig, maar het eindigt om sterker en meer betrokken te zijn. Soms, is het ongetwijfeld een wedstrijd maar plotseling, het is al voorbij en onverzoenlijk. Nu, als je relatie is wankel, hier zijn enkele manieren over hoe u uw vrouw kunt krijgen om je liefde weer:

Hoe je je vrouw te krijgen om je liefde weer. Maak uw geliefde vrouw zich speciaal voelen - weer.
Hoe je je vrouw te krijgen om je liefde weer. Maak uw geliefde vrouw zich speciaal voelen - weer.
  1. Maak uw geliefde vrouw zich speciaal voelen - weer. Vrouwen, of ze het toegeven of niet, vragen om een verzekering. In een relatie, ze willen voelen getroost. Dus, wat kan vanaf die worden geleerd? Zodra je vrouw heeft de garantie dat zij is uw enige en u bent alles om haar het gevoel uw onwankelbare liefde doet, is ze minder kans om u verlaten. In feite is ze letterlijk gaat om manieren de oude, gelukkig gevoel terug te brengen en in stand te vinden.
  2. Geef je lieve vrouw de aandacht die ze verdient. Je hebt misschien heel hard gewerkt, maar dat is geen goede reden om je vrouw te negeren. Misschien wilt u haar bellen tijdens je lunchpauze. Zoek uit of ze al lunch had opgegeten. Weten over haar activiteiten voor de rest van de dag. Als je thuis komt, voordat je slaapt, staking een gesprek. Vraag over haar dag - wat haar bezig. Als het diner was goed, geef haar krediet. Zeggen hoeveel je genoten hebt van wat ze voorbereid. Deze kleine dingen kunnen zeker stimuleren haar ego en maakt haar het gevoel echt gewaardeerd.
  3. Date je lieve vrouw. Uw huwelijk mag niet voorkomen dat u van tijd doorbrengen samen. Plannen hoe u tijd samen kunnen doorbrengen. Is een vrijdag een goed moment om uit te gaan voor een diner en daarna een film? Is het volgende weekend een perfecte gelegenheid om te kamperen? U kunt zelfs een middag doorbrengen in het park, het eten van ijs of gewoon een wandeling. Deze intieme momenten zijn echt gaat haar waarde uw genegenheid.
  4. Stuur uw mooie vrouw met iets dat haar dag kunnen voltooien. Hoe zit het met bloemen op Moederdag? Een kaart op Valentijnsdag? Een geschenk als ze iets goed heeft volbracht? Weinig tokens als deze herinneren haar hoeveel je haar denken.
  5. Overtuig uw lieve vrouw dat je waarde hecht aan wat ze zegt. Verbeteren op gebieden ze zich voelt je niet echt goed doet. Organiseer uw kastruimte. Het schoonmaken van de badkamer na het douchen. Breng tijd door met je kinderen. Help ze met hun huiswerk. Stoppen met roken. Zodra ze merkte dat je meer dan bereid om te veranderen voor haar waren, heeft ze geen andere mogelijkheid dan om dit beantwoorden met genegenheid, toewijding en liefde.

Wanneer u en uw vrouw de vonken hebben gebracht terug in je relatie, maak je sex meer buitengewoon. Laat haar het gevoel dat uw seksuele ontmoetingen zijn gewoon allemaal over haar. Gelieve haar. Volg haar wensen. Tegemoet te komen aan haar eisen. Geven haar de controle verlaat haar met geen keuze - om je gelukkig maken over alles in je huwelijk te voelen.