E2y

Hoe je in hetzelfde huis wonen, terwijl het krijgen van een echtscheiding

Alle goede dingen komt een eind

Alle goede dingen komt een eind. Ik weet zeker dat je hebt gehoord van dit eerder. En ik weet zeker dat je hebt gehoord over het een te veel tijd. Laat ik het nog eens te vertellen dat je ... Alle goede dingen komt een eind. Ik heb het over een huwelijk gegaan slecht. Tuurlijk, het begon zoete en hemelse en je kon gewoon niet genoeg van je partner te krijgen. Maar met het huwelijk gegaan zure, de volgende beste optie is om een scheiding te krijgen.

Maar wacht

Hoe je in hetzelfde huis wonen, terwijl het krijgen van een echtscheiding. U woont in en samen slapen in een kamer, een.
Hoe je in hetzelfde huis wonen, terwijl het krijgen van een echtscheiding. U woont in en samen slapen in een kamer, een.

Maar wacht! Wat als tijdens de scheiding, heb je geen andere keuze dan te blijven wonen in hetzelfde huis? Deze situatie kon echt zijn, om het zacht te zetten, spanning-vonken in alle aspecten! Het zien van de persoon die je het meest op dit moment haat is nooit een goed idee, en alles wat je ziet, hoort of zelfs denken zal alleen verergeren de situatie verder. Voor de mensen die vastzitten in deze zeer ongewone, maar zeer reële situatie, fret niet meer! Hieronder zijn een paar stappen die u kunt nemen en zich houden aan, zodat je wat troost en organisatie kan zetten in het hoort te zijn, levende hel.

  1. U woont in en samen slapen in een kamer, een bed, en zelfs gebruik van de badkamer op hetzelfde moment. Helaas zijn de dingen veranderd en deze moeten veranderingen worden toegepast ook. Gaan leven in aparte kamers. Als een andere kamer niet beschikbaar is, overweeg dan de aanschaf van een apart bed op zijn minst. Een veel spanning wordt opgebouwd wanneer je zien, horen of denken van elkaar, en blijven, slapen en bezetten aparte kamers of bedden is een goed begin.
  2. Start rekening houdend met al uw bezittingen bij elkaar, en het eens over wie wat houdt. Het is niet meer dan redelijk te houden wat je hebt gekocht met je eigen geld, maar wel menselijk genoeg om de bezittingen van geschenken te eren. Als je niet eens kunnen worden over een aantal dingen, bellen in een professional die goed kan omgaan met het toewijzen van woningen. U zal ook een enorme sprong van verbetering en veel geschillen die zouden kunnen ontwikkelen op de weg als je begint scheiden van uw bankrekeningen op dit punt in de tijd, maar ook voorkomen.
  3. Aangezien u nu samen leven als huisgenoten, en niets meer, zou het verstandig zijn om zijn overeengekomen verantwoordelijkheden met betrekking tot de verplichtingen in het handhaven van een huishouden. Plaats een kalender op een plaats waar het gemakkelijk is om te zien, en het eens over de details op specifieke data, in verband met het huis klusjes en andere belangrijke afspraken en vergaderingen. Je moet heel specifiek als het gaat om huishoudelijke taken en verplichtingen meest vooral, omdat met kleine dingen komen kleine teleurstellingen die gemakkelijk kan oplopen tot zeer grote kwesties van onbegrip en uiteindelijk, verbale, soms zelfs fysieke confrontaties. Met deze georganiseerd planningssysteem de ontwikkeling van deze lelijke gebeurtenissen voorkomen.
  4. Moet uw inspanningen worden ondermijnd door uw collega, maken de laatste poging om te zien een vertrouwenspersoon. Je hebt zowel uitgegroeid tot dan houden gegroeid tot elkaar haten, maar in deze moeilijke tijden, is het best om elkaar eraan te herinneren dat je nog kunt zijn burgerlijke en productief. Als u kinderen hebt, kan het een grote bron van motivatie om te proberen en maak dingen werken, zelfs in het midden van een echtscheiding.