E2y

Hoe de echtscheiding aanvragen

Echtscheiding is een zeer emotioneel proces

Echtscheiding is een zeer emotioneel proces. Veel echtscheiding procedures hebben de neiging om slecht eindigen als gevolg van miscommunicatie tussen het paar indienen voor. Een andere factor is de advocaten die optreden als bemiddelaars tussen het paar die het indienen van een echtscheiding. Als u en uw echtgenoot het gevoel dat je bent beter af zonder elkaar, het beste wat je kan doen is tot het dossier voor een echtscheiding. Als je nog geen kinderen, dan kunt u ondergaan echtscheiding procedures zonder het inhuren van een advocaat.

Hoe de echtscheiding aanvragen. Praat met uw would-be ex.
Hoe de echtscheiding aanvragen. Praat met uw would-be ex.

Hier zijn de stappen die u moet nemen als u wilt toepassen voor echtscheiding:

  • Praat met uw would-be ex. Stel een tijdstip en een plaats waar je kunt de mogelijkheid van een echtscheiding te bespreken. Dit kan jullie beiden de aflossingsvrije periode die je nodig hebt om je echtelijke situatie te evalueren. Probeer te beslissen of u kan nog steeds werken je relatie uit.
  • Bestand voor niet-betwiste echtscheiding. Als u beiden kwamen aan bij een wederzijdse beslissing om een echtscheiding ondergaan, bespreek uw mogelijkheden. Maak een compromis over uw financiële situatie. Maak een overeenkomst om samen te werken burgerlijk door het gehele proces. Maak afspraken over het indienen voor een niet-betwiste echtscheiding.
  • Zet het in papier. Ga online en zoek naar een website die de licentie voor de echtscheidingsprocedure bemiddeling heeft. Schrijf u in voor een online echtscheiding. Jullie beiden zal moeten gaan door de hele echtscheidingsprocedure.
  • Onderga het verhoor. Na het indienen van de echtscheiding, jullie hebben allebei de vragenlijst dat de website geef je antwoord. Deze bevat de vragen die advocaten meestal vragen wanneer u bestand voor een echtscheiding. Je zal beide hebben dezelfde set vragen. Lees elke vraag zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u goed begrepen het. Beantwoord de vragenlijst naar waarheid als je kunt. Controleer je antwoorden voordat je legt de vragenlijst.
  • Vul rest van de echtscheidingsprocedure. Na het indienen van de vragenlijst, zal de website geven u een set van instructies. Het zal u ook een lijst van documenten die je moet compileren. U ontvangt ook informatie over de aangewezen rechter en de scheiding kantoor dat uw echtscheiding zal behandelen. Probeer uit te vinden de locatie van de echtscheiding kantoor aan u gegeven.
  • Bereid het papier werkt. Bereid alle documenten die u nodig heeft voor de echtscheiding procedure. Controleer de documenten als alle informatie die waar zijn. Dit maakt de procedure sneller.
  • Mail de rest van de eisen. Voordat mailen van uw documenten naar de aangewezen echtscheiding kantoor, opnieuw te evalueren ze ervoor zorgen dat ze compleet zijn. Controleer de geldigheid van de informatie die ze bevatten. Indienen het papier werken aan de aangewezen rechter aan u toegewezen. Wacht tot de rechter om te beslissen of u beiden nodig om te verschijnen voor de rechtbank.
  • Betaal voor de scheiding. U kunt betalen voor de scheiding door middel van een visum of creditcard. De prijs is afhankelijk van de locatie van uw echtscheiding kantoor.
  • Teken de scheidingspapieren. Teken de scheidingspapieren die de echtscheiding kantoor zal u te dienen. Stuur ze terug naar de scheiding kantoor. De scheiding kantoor stuurt de goedkeuring van uw echtscheiding via de mail.

Een echtscheiding maakt een einde aan een huwelijk

Een echtscheiding maakt een einde aan een huwelijk. Dit moet abrupt en minder lastig mogelijk. Als u deze stappen volgt, bent u zeker om de scheidingspapieren te ondertekenen zonder dat een van het drama dat meestal geleverd met deze procedure.