E2y

Einde van een relatie zonder dat ze draaien lelijk

Hoe moet men het einde van een relatie zonder dat het een gevecht wanneer er kinderen bij betrokken.

Zodat u en uw man, vrouw of partner hebben besloten dat de relatie voorbij is. Of dit is een wederzijdse scheiding of geïnitieerd door de ene partij, het beëindigen van een relatie, vooral een lange termijn relatie, kan heel lelijke draaien, zelfs in de afwezigheid van kinderen. Maar wat betekent een paar doen als er kinderen bij betrokken?

Helaas, in een groot deel van de relaties, zodra het einde is begonnen, worden de kinderen vergeten. Of liever gezegd, te maken aan de kant omdat de twee betrokken volwassenen zijn te intentie aan beide elkaar pijn doen of gewoon op krijgen wat ze willen als gevolg van de ondergang van hun relatie. Kinderen te vaak ook in het midden van een scheiding, die alleen veroorzaakt mogelijke behoeften begeleiding voor het kind. Waarom is het dat wanneer een koppel samen is en ze van elkaar houden, de zorg voor het kind is nooit een probleem, omdat zij de verantwoordelijkheid nemen als partners en ouders serieus? Maar zodra een relatie voorbij is, zijn beschuldigingen geslingerd op deze manier en dat met betrekking tot het verleden, evenals de zorg voor het kind (eren). Het is aan de volwassenen die betrokken zijn bij beschaving te handhaven voor het welzijn van het kind (eren). Niemand wil kwetsen hun kind, noch is een kind de schuld voor een paar break-up. Dus in plaats van hem / haar in het midden, wat er precies een worden gedaan om hun emotionele gezondheid te waarborgen en welzijn?

1. Allereerst houden beledigingen, vechtpartijen en argumenten zo ver weg van de kind (eren) mogelijk te maken. Terwijl de kinderen hoeven te begrijpen dat conflicten in het leven normaal is, hoeven ze niet te zien dat hun ouders het hebben van een gaan op elkaar en gooide elke bit van munitie die ze hebben. Een kind weet wanneer iets negatiefs aan de hand is in zijn of haar leven zonder de smerige details van alles te zien.

Einde van een relatie zonder dat ze draaien lelijk. Hoe moet men het einde van een relatie zonder dat het een gevecht wanneer er kinderen bij betrokken.
Einde van een relatie zonder dat ze draaien lelijk. Hoe moet men het einde van een relatie zonder dat het een gevecht wanneer er kinderen bij betrokken.

2. Als ze samen, de ouders moeten zich richten op de kind (eren). Die hen het zelfde liefde, aandacht en genegenheid, ongeacht hoe slecht je persoonlijke relatie gaat is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het kind (eren) weet dat ze nog steeds geliefd bij beide ouders.

3. Praat met uw kind (eren). Als je een rustige, ernstige bespreking met hen in termen die ze in staat zijn om te begrijpen op basis van hun leeftijd, dit kan het kind (eren) te houden van te denken dat de break-up is hun schuld. Een eenvoudige, "Mama en papa hebben een harde tijd om langs, maar dat wil niet zeggen dat we niet zullen zorgen voor u nemen 'kan heel effectief zijn. Geruststellend uw kind (eren) dat het niet uitmaakt wat hij / zij altijd zal jullie beiden hebben als liefhebbende ouders kan veel helpen!

4. Heeft u best, wanneer er twee woningen voor het kind om te leven in of bezoek, een zeer gelijkaardige routine voor het kind hebben, ongeacht waar hij of zij is, evenals het behoud van de meest consistente en verantwoorde levensstandaard en levensstijl. Kinderen zijn gewoontedieren en dat consistentie nodig in een tijd die kan zeer stresserend voor hen.

Einde van een relatie zonder dat ze draaien lelijk.
Einde van een relatie zonder dat ze draaien lelijk.

5. Nooit spreken op een negatieve manier over andere ouder van het kind, en niet toestaan dat uw vrienden of familie te negatief spreken voor het kind. Wat brak de twee van u in alle waarschijnlijkheid heeft niets te maken met het kind (eren), dus niet kapot zijn of haar visie op de andere ouder. Uiteindelijk zal die deel uitmaken van het kind kwalijk u, want als volwassene, moet u in staat om uw persoonlijke gevoelens onder controle over de andere ouder.

Vergeet niet, ongeacht de reden voor uw break-up, moet u blijven consistentie voor uw kind (eren). Zorg ervoor dat ze dezelfde hoeveelheid van liefde en aandacht als zij werden voortdurend gegeven. Nooit make-up voor de verloren tijd met uw kind. Behoud discipline en regels, zodat het kind niet geloven dat hij / zij weg kunnen komen met een ding in het huis van een van de ouders, maar niet aan de andere. Als we voorzichtig zijn om een aantal van deze zeer eenvoudige regels te volgen, kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen opgroeien als mentaal en emotioneel gezond mogelijk. En, uiteindelijk, ongeacht hoe of waarom een relatie eindigde, moeten de kinderen komen op de eerste.