E2y

Veilige, natuurlijke manieren om weeën op te wekken thuis

Als je uitgerekende datum nadert

Als je uitgerekende datum nadert, kan je je afvragen over natuurlijk het opwekken van weeën. Self-geïnduceerde arbeid is vaak voor bij vrouwen die reeds vervallen is bijna of al voorbij zijn. Inductie van de arbeid mag nooit worden geprobeerd (tenzij er een medische reden) voor 38 weken. U moet ook ervoor zorgen dat uw zorgverlener goedkeurt uw pogingen. Zodra u het groene licht van uw arts of zorgverlener, kunt u proberen deze methoden.

Uw zorgverlener heeft medische inductie technieken als je baby nodig heeft om geboren te worden om medische redenen. Medische redenen zijn gaan na de datum, zwangerschapsdiabetes, preecclampsia en andere complicaties. De vier algemene medische inductie technieken pitocin, cervicale rijpen middelen, inbrengen van een Foley-katheter in de baarmoederhals en amniotomie of kunstmatig scheuren van de membranen. Al deze technieken te dragen risico's moet je dan gaan met uw zorgverlener. Op hetzelfde moment, kunt u ook om te bespreken hoe om op natuurlijke weeën op te wekken - hij of zij kan aanvullende technieken die hier niet worden vermeld.

Als er geen medische reden om weeën op te wekken

Als er geen medische reden om weeën op te wekken, maar je hebt verder gegaan dan je uitgerekende datum, zijn er vele natuurlijke manieren waarop u kunt proberen op uw eigen of met je partner, of waarvoor u kunt vragen om hulp. Deze kunnen worden uitgevoerd thuis, als je ontspannen en klaar, en zal u helpen om een betere algemene bevalling ervaring . Het opwekken van weeën thuis is een lage-stress manier om de geboorte te starten.

In ieder geval

Veilige, natuurlijke manieren om weeën op te wekken thuis. Acupressuur en chiropractie.
Veilige, natuurlijke manieren om weeën op te wekken thuis. Acupressuur en chiropractie.

In ieder geval, aangezien de onderstaande methoden zijn natuurlijk - en veel van de activiteiten zijn leuk - ze zijn vaak veel minder zwaar op uw lichaam en geest dan de medische inductie technieken. Nogmaals, vergeet dan niet om eerst met uw arts! Dan kunt u zich gerust voelen over het proberen een van deze manieren om te gaan in arbeid.

  1. Sex. Als je wilt weten hoe je weeën op te wekken natuurlijk en plezierig, je kan niet mis gaan met sex! Dit is de meest bekende inductie techniek, want het werkt het beste. Sperma bevat natuurlijke prostaglandines (cervicale rijping agenten) dat je baarmoedermond rijp kan helpen. Daarnaast worden deze activiteiten te ontspannen, en ontspanning is een van de makkelijkste manieren om natuurlijke arbeid inductie. Het kan zijn dat sommige verbeelding te gebruiken, zoals de meeste vrouwen zijn zeer oncomfortabel het hebben van seks tijdens de laatste stadia van de zwangerschap, maar de moeite hebt u misschien aan uw kind eerder vroeger dan later.
  2. Beweging. Beweging, zoals wandelen, touwtje springen, longeren, kunnen zwemmen of slingeren (op een park schommel) te helpen. Men gaat ervan uit deze activiteiten helpen de baby te draaien in een goede positie voor de bevalling. Het nemen van een hobbelige auto of met de trein - maar niet te hobbelig! - Ook dezelfde voordelen en is een van de meest gebruikte methoden zelf bevalling opwekken.
  3. Ontspan. Als je je afvraagt hoe om te gaan in arbeid, dit is echt de eenvoudigste manier. Hoe meer je stoppen geobsedeerd over wanneer uw baby komt, hoe groter de kans het proces te starten. Arbeid zal niet beginnen in een gestresste lichaam.
  4. Foods. Iedereen heeft een favoriete voedsel dat zij beweren zal beginnen arbeid. Kruidig voedsel zoals pizza of worst kan helpen, maar alleen omdat ze irriteren de darmen. Persoonlijk denk ik niet aanraden deze methode, omdat het kan brandend maagzuur, krampen en diarree veroorzaken en die wil die dingen als de bevalling begint? Als u op zoek bent naar manieren om weeën op te wekken thuis, er zijn veel gemakkelijker, aangenamer methoden die u kunt proberen.
  5. Fruit. Tropische vruchten zoals ananas, mango en kiwi eigenlijk bevatten een enzym dat kan helpen toon uw baarmoederhals. Deze vrucht zal waarschijnlijk niet starten arbeid, maar met een strak baarmoederhals, voortijdige bevalling kan een beetje sneller te gaan.
  6. Praat met uw baby. Sommige culturen geloven dat baby's die nog niet zijn ontvangen niet in de wereld gekomen. Het klinkt gek, maar praten met uw baby en waardoor ze zich thuis voelen kan brengen op arbeid.
  7. Acupressuur en chiropractie. Sommige acupressuur en chiropractie technieken kunnen beginnen arbeid. Praat met uw zorgverlener, vrienden of check het internet naar een arts in uw omgeving te vinden. Het is cruciaal dat je een te vinden met ervaring en die weet hoe hij arbeid veilig te wekken.
  8. Castor olie. Castor olie is een oude techniek die niet meer wordt aanbevolen. Het doet hetzelfde kruidig voedsel te doen - het irriteert de darmen. Het kan ook leiden tot misselijkheid en is behoorlijk walgelijk in te nemen. Bovendien ricinusolie werkt zelden.
  9. Herbal supplementen. Herbal supplementen zoals teunisbloemolie (EPO), zwart en blauw cohosh, rode framboos blad thee en brandnetel thee worden niet aanbevolen, tenzij u toestemming hebt van een drogist of uw zorgverlener. Doseringen voor deze supplementen zijn niet vastgesteld, en het nemen van teveel kan ernstige complicaties, met inbegrip van overlijden, want voor je baby. Toen mijn vrienden me vragen hoe je arbeid thuis te induceren, ik nooit aanraden deze methoden.