E2y

Hoe maak je een werkplek zwangerschap comfortabele

Werken in een kantoor als je zwanger bent kan onaangenaam zijn

Werken in een kantoor als je zwanger bent kan worden ongemakkelijk, vooral als je langs je eerste trimester. Er zijn verschillende wijzigingen die je hebt om te gaan met en de stress die je krijgt in uw werkomgeving maakt het er niet makkelijker. Dit kan gevolgen hebben voor zowel u en uw kind de gezondheid.

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen uw werkplek comfortabeler voor u wanneer u zwanger bent. Deze zal zeker werken in een kantoor een meer draaglijk ervaring. Volg deze tips, zodat u kunt een geweldige tijd in het kantoor hebben:

  • Shift uw werkschema. Vraag je baas of u kunt uw werkschema verschuiven zodat u efficiënter te zijn op het werk en ook meer comfortabel. Sommige vrouwen ervaren ochtendmisselijkheid dat is ondraaglijk. U kunt een flexi-time schema, zodat u kunt gaan werken op tijden waar u zich goed voelt. Dit zal je ook toestaan om afspraken met uw arts gaan zonder ontbreekt werk.
  • Vermijd zware werk en status. Bosses zijn inzicht in de behoeften van de zwangere werknemers. Als je een aantal fysieke taken, zoals het dragen van zware apparatuur of het leveren van papieren om verschillende verdiepingen in het kantoor te doen, is het het beste om het werk te laten aan uw andere collega's. Je baas zal begrijpen en zal blij zijn om de klus te geven aan iemand anders. Een ander ding om te doen is om te voorkomen staan. Als je werk met zich meebrengt dat u de hele dag staan, misschien kun je andere kantoorwerk die niet vereisen dat u zich te allen tijde.
  • Draag een neusmasker. Als u werkt met schadelijke chemicaliën, is het het beste om een neus masker te dragen te allen tijde. Het inademen van schadelijke chemische stoffen kan schadelijk zijn voor zowel u en uw baby's gezondheid. Dit is niet alleen voor degenen die werken in fabrieken of laboratoria. Zwangere vrouwen hebben de neiging om meer gevoelig voor geuren van parfum, bepaalde voedingsmiddelen, etc. Dit kan je misselijk dus het is best om klaar te zijn met een neus masker te allen tijde.
  • Breng een kussen. Als je naar je werk, breng een kussen dat je kunt zitten. Het is moeilijk om comfortabel werken, zelfs als je zit als je zwanger bent. Door het hebben van een kussen handig, kunt u het comfort van uw stoel aan te passen door de invoering van het kussen achter je rug of op zit. Het hebben comfortabele stoelen kan wonderen doen voor een zwangere vrouw.
Hoe maak je een werkplek zwangerschap comfortabele. Vermijd zware werk en status.
Hoe maak je een werkplek zwangerschap comfortabele. Vermijd zware werk en status.

Dit zijn enkele van de dingen die je kunt doen om uw werkplek comfortabeler wanneer u zwanger bent. De meeste bedrijven en bedrijven aan te passen zwangere vrouwen het werk dus wees niet verlegen om je baas bij het aanvragen van iets dat zal je je beter voelt en het verbeteren van uw prestaties op het werk. Het is ook verstandig als u uw arts te raadplegen met betrekking tot het werk dat je doet in uw kantoor en vragen of het veilig is voor u om verder te gaan doen tijdens de zwangerschap of als het het beste is voor u om een zwangerschapsverlof te nemen van het werk.