E2y

Hoe de beste zwangerschaps - bh's kiezen

Zwangerschaps-of voedingsbeha's zijn gemaakt om comfort te bieden aan de komende moeders en om steun te geven aan hun vergrote borsten. Het is essentieel om ze te dragen door uit de hele zwangerschap tot beide borsten te helpen bij hun toenemende omvang en tederheid. Regelmatig beha's kunnen niet dezelfde ondersteuning die je krijgt bij het gebruik van zwangerschaps-bh's. Er zijn verschillende soorten van voedingsbeha's voor moeders die van plan zijn om borstvoeding te geven, of voor degenen die dat niet doen.

Hoe de beste zwangerschaps - bh's kiezen. Je moet bereid zijn op verschillende borst veranderingen tijdens je zwangerschap.
Hoe de beste zwangerschaps - bh's kiezen. Je moet bereid zijn op verschillende borst veranderingen tijdens je zwangerschap.

Een groot feit over deze beha's is dat hun kwaliteit verbetert als meer bedrijven de markt betreden. Zwangerschapskleding bedrijven zijn altijd op het aanbieden van nieuwe oplossingen voor bestaande problemen. Dus wees niet verbaasd als je erachter komen dat het merk dat perfect bij u past was ooit een probleem met uw familielid of een vriend. Bij vragen om een advies over welk merk of type om te dragen, moet u de laatste keer rekening houden met de persoon die u vraagt dragen deze bh's.

Deze zullen u helpen over hoe het moederschap bh te kiezen.

  • Je moet bereid zijn op verschillende borst veranderingen tijdens je zwangerschap. U zult ervaren borsten en pijnlijke tijdens de eerste drie maanden. Op de tweede trimester van de zwangerschap, zal uw borsten worden zachter en op de meeste gevallen, pijnlijk. En op het laatste trimester, kun je net niet meer herkennen. De mate van ondersteuning neemt elke trimester.
  • Beslis over de vraag of u uw baby of geen borstvoeding geven. Als u ervoor kiest, moet u voor het derde trimester wachten alvorens te kopen moederschap bh's. Uw borsten zullen zijn op hun hoogtepunt van steeds groter tijdens het laatste trimester tot enkele weken of dagen voor de bevalling. De meeste van de tijd, borsten blijven in dit formaat tot u stopt met het geven van borstvoeding.
  • Uw borsten zullen uiteraard nog worden vergroot, zelfs als u niet van plan bent om borstvoeding te geven. Je moet een grotere cupmaat en een grotere beha te gebruiken om de toenemende borstgrootte te ontmoeten tijdens het tweede en derde trimester.
  • Het is belangrijk om te kiezen beha's die zijn gemaakt van katoen en zacht genoeg om je comfortabel te voelen. Om u te helpen kiezen van de juiste beha's voor u, vraag jezelf af of je kunt met hen op te slapen. Zo ja, dan gaan kopen. U kunt slapen met uw bh's tijdens de zwangerschap wanneer je borsten zacht zijn
  • Houd in gedachten dat bh elastische materialen die zal strekken na maanden van gebruik. Koop een beha die je zal passen op zijn laatste haak. Vervolgens kunt u het op de tweede haak wanneer je bh uiteindelijk strekt.
  • U wordt met behulp van deze bh's in een regelmatige basis terwijl je zwanger bent en borstvoeding. Probeer ten minste drie bh's hebben, zodat u kunt regelmatig wassen. Vergeet niet dat je zou willen om ze te gebruiken tijdens het slapen.
  • Draag geen beugel bh's gedurende de gehele periode van de zwangerschap. Op een gegeven moment zal je kind bewegen en zal druk op je ribbenkast. Het dragen van beugel bh's zal leiden tot pijn en ongemak wanneer dit gebeurt.
  • U kunt ervoor kiezen om sportbeha dragen tijdens het eerste trimester. Het kan ervoor zorgen dat u veel comfort vooral tijdens de nachten. Het is niet aan te raden om een sportbeha te gebruiken tijdens de laatste twee trimesters, dat wel. Met behulp van dit soort beha duwt uw leidingen en zal melk vertraging in de coming out voor het geven van borstvoeding.