E2y

Hoe maak je een potentiële eiceldonor kiezen

De wetenschap heeft toegestaan onvruchtbare paren om zwanger te worden door het gebruik van eiceldonoren. Een van de uitdagingen onvruchtbare paren moeten aangaan, is echter hoe de keuze van de potentiële donor. Omdat koppels willen alleen het beste voor hun kinderen, hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u de beste eiceldonor te krijgen.

  1. Sluit relatief. Een van de eerste opties die u zou moeten overwegen is naaste familie. Het voordeel van het krijgen van ei donaties van familie is dat je weet dat de volledige medische geschiedenis die de persoon heeft. Dit is belangrijk omdat er vele ziekten die genetisch worden overgedragen. Een nadeel is echter dat je zal moeten een beperkte privacy. De relatieve die heeft gedoneerd het ei zal altijd volledig van bewust dat uw kind is verwekt met behulp van haar eieren.
  2. Anonieme donor. Aan de andere kant kunt u ook kiezen anoniem, welke de meeste privacy. Een van de voordelen van de anonieme donor is, dat er geen kans dat de donor te worden aangesloten op uw kind. Wanneer een donor uw kind weet en wordt aangesloten, kan dit leiden tot problemen en complicaties vooral als de donor probeert te vertellen het kind van hoe ze werd verwekt. Een nadeel met anonieme donors, daarentegen, is dat de volledige medische geschiedenis van de persoon niet volledig en nauwkeurig vast te stellen. Er is de mogelijkheid dat er een aantal erfelijke ziekten die zal worden doorgegeven aan de kinderen.
  3. Opvoeding. Je moet ook kijken voor donoren die een goede opvoeding. Er is een voortdurende discussie tussen opvoeding en de natuur. Een van de beste manieren voor u om de beste voor uw kind te waarborgen is ervoor te zorgen dat je een donor met een goede opvoeding en genetica te krijgen. In termen van opvoeding, moet u kijken op de educatieve achtergrond van de persoon, evenals de interesse en hobby's die de persoon heeft en die kunnen 'aanwezig' zijn in het kind. Sommige ouders, bijvoorbeeld, willen artistieke donoren die zouden kunnen produceren kinderen die artistiek zijn ook geneigd.
  4. Genetische factoren. Kijk ook eens naar de genetische factoren die het ei zal hebben. Zo worden oogkleur, huid en haar alle genetisch bepaald en voorspeld kunnen worden met een redelijke nauwkeurigheid op basis van de genen die aanwezig zijn van de eiceldonor. Andere factoren, zoals lichaam het type en de hoogte zal een hogere kans van optreden van donoren die al deze eigenschappen. Houd er echter rekening mee, is dat de genetica ook beïnvloed door een aantal andere factoren zoals voeding en levensstijl. Een kind uit een lange donor zal niet per se erg groot, tenzij aangevuld met goede voeding.
  5. Screening. Tenslotte zorgen dat de donor is gescreend op tenminste de voornaamste ziekten die kunnen worden doorgegeven genetisch. Controleer ook op infectieziekten. Vergeet ook niet dat vrouwen hoe al bedacht in het verleden meer kans van het hebben van eieren die met succes zullen worden bevrucht hebben.
Hoe maak je een potentiële eiceldonor kiezen. Sluit relatief.
Hoe maak je een potentiële eiceldonor kiezen. Sluit relatief.

Door middel van deze stappen, moet u in staat om een goede eiceldonor, dat geeft je een gezond en lief kind te krijgen.