E2y

Hoe te geboortebeperking te kiezen terwijl borstvoeding

Na de bevalling en herstellende

Na de bevalling en herstelt, de weken en maanden die onmiddellijk volgt is cruciaal voor zowel moeder als kind binding als gevolg van borstvoeding. Niettemin moet een vrouw altijd bereid. Het is veilig voor moeders om anticonceptie te hervatten zo spoedig mogelijk, zelfs tijdens de borstvoeding. Een vrouw moet dan de hoogte zijn van de beste opties die beschikbaar zijn tot haar beschikking. De volgende gids zal u helpen kiezen veilige en effectieve anticonceptie.

  • Aandacht besteed aan niet-hormonale anticonceptie. Niet-hormonale anticonceptie tijdelijk is. Het omvat het gebruik van barrières, zoals mannen-en vrouwencondooms, cervicale caps, diafragma's, zaaddodende crèmes, en sponzen. Het voordeel van deze methode is dat deze belemmeringen gemakkelijk kunnen worden gekocht over de toonbank.
  • Overweeg progestageen-infuus anticonceptie Meestal., Zijn hormonale anticonceptie controles niet aan te raden wanneer de moeder borstvoeding geeft. Uitzondering kan worden gemaakt voor de geboorte controle met behulp van het hormoon progesteron, omdat het niet een directe invloed op u en uw baby's gezondheid, en ook op de kwaliteit van uw melk. De populaire "minipil" en Depo-Provera shots zijn uw opties onder deze methode.
  • Overweeg het gebruik van een spiraaltje (spiraaltje). Er zijn momenteel twee soorten spiraaltjes in de markt-Mirena en Paragard. Mirena werkt door het hormoon progesteron in de bekleding van de baarmoeder. Paragard anderzijds, niet-hormonale en maakt gebruik van koper als anticonceptiemiddel element.
  • Overweeg natuurlijke anticonceptie. Natuurlijke anticonceptie methoden vereisen meer discipline van de vrouw en haar partner om een succes te maken. Neem bijvoorbeeld de Fertility Awareness of Rhythm Method, waar u bijhouden van waarneembare veranderingen en tekenen van vruchtbaarheid, dan een grafiek op basis van het te maken zodat je op de hoogte van uw meest vruchtbare en onvruchtbare dagen. U hoeft alleen maar de grafiek om te weten wanneer je wel en niet intiem met je partner te raadplegen. Als u deze methode kiest, zorg ervoor dat u en uw partner zijn beide gehecht aan het sinds het ook brengt een hoop van onthouding. Daarom discipline is de sleutel tot het succes ervan. Borstvoeding op zich, is ook een natuurlijke vorm van anticonceptie. Medische bronnen, met inbegrip van de WHO (World Health Organization), praten over lactatieperiode amenorroe-wanneer een vrouw het lichaam op natuurlijke wijze haar voorkomt dat binnenkort van het krijgen opnieuw zwanger na de bevalling. Deze natuurlijke anticonceptie wordt sterker wanneer de vrouw uitsluitend borstvoeding haar baby en niet heeft gehad haar cyclus nog niet.
  • Overweeg permanente anticonceptie. Als u besluit om niet meer kinderen hebben na uw laatste, wilt u misschien sterilisatie overwegen. Tubal ligaties voor de vrouwen, en vasectomies voor de mannen. Let wel, want het vergt een chirurgische procedure die is heel erg onomkeerbaar. U en uw partner moeten zich ertoe verbinden het een keer jullie samen besluiten om geen kinderen meer te hebben. De chirurgische ingreep gedaan aan u zou geen invloed op uw borstvoeding.

Een vrouw die altijd is bereid is een praktische en wijze vrouw

Hoe te geboortebeperking te kiezen terwijl borstvoeding. Aandacht besteed aan niet-hormonale anticonceptie.
Hoe te geboortebeperking te kiezen terwijl borstvoeding. Aandacht besteed aan niet-hormonale anticonceptie.

Een vrouw die altijd is bereid is een praktische en wijze vrouw. Om ongewenste en ongeplande zwangerschappen dat kan een last zijn voorkomen of zijn tol eisen op je als een moeder, machtigen jezelf en maak jezelf bewust van anticonceptie opties tot je beschikking. Goed na te denken over het en kies een methode die het beste werkt voor jou.

Snelle tip: raadpleeg altijd een arts of OB voordat ze uiteindelijk beslissen over een methode van geboorteregeling.

Waarschuwingen:

    Bij de beslissing om te gaan op een hormoon-infuus methode van geboorteregeling

  • Bij de beslissing om te gaan op een hormoon-infuus methode van geboorteregeling, is het niet aan te raden om het hormoon oestrogeen gebruiken. Oestrogeen kan van invloed zijn op de kwaliteit en het aanbod van melk van de moeder.
  • Het probleem met natuurlijke methoden zoals de Fertility Awareness of Rhythm Method is dat vrouwen met onregelmatige cycli niet volledig kan vertrouwen op hen sinds hun cycli zijn zo onvoorspelbaar. Zij hebben behoefte aan een meer waterdicht soort van anticonceptie. Vrouwen meer kans om deze methode te gebruiken zijn die met strikt regelmatige, voorspelbare cycli.
  • Wees voorzichtig bij het gebruik van IUD wanneer u borstvoeding geeft, aangezien er zijn zeldzame gevallen waar het spiraaltje verdreven als gevolg van contracties van de baarmoeder. Controleer eerst met uw OB indien deze methode is 100% veilig is voor u om te gebruiken.