E2y

Hoe om te gaan met stap ouders en broers en zussen stap

Omgaan met stap broers en zussen en een stiefouder kan traumatisch zijn voor de kinderen achtergelaten van de vorige huwelijk. In sommige gevallen zal de kinderen begrijpen de redenen voor de scheiding en kan meer comfortabel wonen zelfs met slechts een ouder. Maar als de ouders trouwt iemand met kinderen, kan het een uitdaging zijn voor de kinderen. Hier is hoe je kunt omgaan met je stap broers en zussen en een stiefouder.

Hoe om te gaan met stap ouders en broers en zussen stap. Beter te leren kennen.
Hoe om te gaan met stap ouders en broers en zussen stap. Beter te leren kennen.
  1. Wees beleefd. Zo veel mogelijk, beleefd zijn om de nieuwe leden van de familie. Misschien voel je je ongemakkelijk en zelfs pijn als gevolg van je ouders de beslissing, maar uiteindelijk proberen te onthouden dat je ouder moet de voor-en nadelen van trouwen met iemand al met kind in overweging genomen hebben, en dat uw ouder zal gedacht hebben van wat het beste is voor jullie beiden ook. Onbeleefd zal niet de stiefouder en de stap broers en zussen weg te gaan, maar zal alleen maar de relatie tussen de twee van u meer gespannen.
  2. Beter te leren kennen. Het lijkt misschien moeilijk en hun loutere aanwezigheid kan voelen als verboden terrein in je eigen prive-ruimte, maar je moet proberen om naar uw stiefouders en stap broers en zussen weet net zo goed. Dit zal het verminderen van de spanning tussen de twee van u en zal helpen bij het vaststellen rapport. Nogmaals, vergeet niet dat je zal moeten leven met de persoon die voor een lange tijd en dat het houden van hen als vreemden zullen alleen de situatie moeilijker maken voor jullie allemaal.
  3. Met hen te communiceren. Probeer de nieuwe stiefouder en stap broers en zussen praten over jezelf en over hoe je je voelt. Indien mogelijk, probeer om aan de stiefouder over je frustraties en je gevoelens over het huwelijk. Dit zal de stiefouder geven een idee van hoe om te gaan met u en hoe te communiceren met jou. ook, zal stiefouders meestal proberen om goed te zijn ouders en door hen te vertellen hoe je je voelt moet je in staat om te helpen de stiefouder te formuleren plannen om te leren kennen je beter en je voelt je meer thuis in hun aanwezigheid te maken. Immers, heeft de stiefouder al ervaren ouderschap zijn eigen kinderen.
  4. Niet lastig te vallen. Zo verleidelijk als het kan en als heethoofdige zoals u wellicht wanneer je ontdekt dat u uw huis te delen met mensen die in wezen vreemden, probeer niet om ze lastig te vallen. Tegenwerken van de nieuwe mensen in uw huishouden zal alleen de kloof en de kloof tussen u en hen. Als u het moeilijk vindt om iets goeds om met hen te praten over te vinden, gewoon niet met ze praten en krijgen niets uit de weg. Ze zullen meestal beseffen wat je doet en zal proberen om eruit te komen van uw manier ook.

Als je het gevoel dat je nog steeds niet voorbereid om te gaan met de nieuwe leden van de familie, probeer dan om begeleiding of een behandeling te krijgen. Deze professionals zullen helpen te verduidelijken tussen de leden van het gezin en zal u helpen aanpassen aan de nieuwe leden van de familie.