E2y

Hoe om ondersteuning te krijgen als een kind verloren is gegaan aan de vaststelling

Als u net het opzetten van een kind voor adoptie, is het heel natuurlijk dat je zou jezelf hulp nodig hebben om je door deze periode. Hier zijn enkele van de manieren waarop u zou kunnen ondersteuning krijgen als uw kind verloren van goedkeuring:

Vergeef jezelf. Allereerst

Vergeef jezelf. Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat u uw kind voor adoptie omdat je gelooft dat dit de beste cursus voor hem. U hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat u in staat waren om uw kind te stellen voor adoptie met behulp van een goed, gerenommeerd bureau, en dat zijn adoptieouders zijn geschikt in alle opzichten de beste te worden ouders voor uw kind. Zodra je er zeker van dat je jouw baby de kans voor de best mogelijke toekomst voor hem, je volgende stap is om jezelf vergeven. En zorg ervoor dat je verder te gaan en omhoog van hier, of anders al uw offer zou zijn geweest.

Weet hoe je eventueel je kind contact op te nemen in de toekomst

Weet hoe je eventueel je kind contact op te nemen in de toekomst. Wees ervan verzekerd door het feit dat er verschillende manieren die je nog zou kunnen in contact te komen met uw kind in de toekomst. Een van de manieren waarop u kunt er zeker van dit is door middel van het aanmelden bij een adoptie register.

Hoe om ondersteuning te krijgen als een kind verloren is gegaan aan de vaststelling. Weet hoe je eventueel je kind contact op te nemen in de toekomst.
Hoe om ondersteuning te krijgen als een kind verloren is gegaan aan de vaststelling. Weet hoe je eventueel je kind contact op te nemen in de toekomst.

Bij een adoptie register, zou je in staat zijn om uw naam en telefoonnummers te verlaten, samen met de details van de geboorte van uw kind. Zodra u zich heeft aangemeld, kan uw kind gebruik maken van deze informatie om te kunnen contact met u opnemen later. Er zijn toestand adoptie registers, alsmede op internet gebaseerde adoptie registers zoals Adoptie register connect , Adoption.com en Adopting.org . Zorg ervoor dat u uw telefoonnummers bijgewerkt op deze registers te allen tijde.

Een andere manier is het gebruik van social networking groepen

Een andere manier is het gebruik van social networking groepen. Er zijn verhalen van moeders en hun geboorte kinderen worden herenigd door lanen zoals MySpace en Facebook. Als u al een Facebook-account, kun je lid worden van de Fanpage, " geadopteerde en moeder op zoek "om eventueel u te helpen bij uw zoektocht naar uw kinderen in de toekomst.

Zoek steungroepen

Zoek steungroepen. Je zou kunnen profiteren van deelname aan steungroepen van moeders bij wie dezelfde beproeving van het hebben van te geven hun baby's voor adoptie. Op deze manier zou je in staat zijn om te leren van hun ervaringen, en praten of e-mailen ze over je eigen gevoelens zou kunnen blijken te zijn therapeutisch voor je. Bekijk enkele van de biologische moeder steungroepen die aan Yahoo groepen . Je zou ook kunnen deelnemen aan de goedkeuring forums op adoption.com .

Vergeef jezelf. allereerst. Weet hoe je eventueel je kind contact op te nemen in de toekomst.
Vergeef jezelf. allereerst. Weet hoe je eventueel je kind contact op te nemen in de toekomst.

Begeleiding krijgen. Je moet niet om gewoon tegen jezelf om "get over it" als je echt last hebben van ernstige trauma en depressie na die je hebt gegeven van uw kind. Zoals je zou naar een dokter als je wat lichamelijke klachten, dus moet je naar een professionele hulpverlener om u te helpen door deze tijd.

Onthoud, gedurende deze periode, je bent niet alleen. Wees ervan verzekerd dat er veel mensen zijn die je kan helpen hier doorheen komen, en je zal zeker hier doorheen komen, zeer binnenkort. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!