E2y

Hoe om grenzen te stellen met lastige in - wetten

Een film ooit gezegd dat als je trouwt

Een film ooit gezegd dat als je trouwt, je bent niet alleen je partner, maar ook je partner de ouders trouwen. Als ouders, ze vaak zullen blijven zorgen en tonen veel zorg voor u, zelfs nadat u het nest verlaten. Daar is niets mis mee, zolang hun zorg en aandacht verblijf binnen redelijke grenzen.

Ouderlijk zorg kan worden genomen buiten grenzen

Ouderlijk zorg kan worden genomen buiten grenzen. Als een zaak van feite zijn veel echtparen vaak geteisterd door lastige in-wetten. Moeders-in-law vaak de oorzaak van de meeste problemen, hoewel vaders-in-law ook doen, hoewel minder vaak dan moeders-in-law. De meest voorkomende klacht van mensen geven met betrekking tot hun in-wetten is dat de laatste zijn opdringerig, bemoeizuchtig en bazig. Vanwege deze, kun je vaak merken dat je vergrendeling hoorns met uw in-wetten, tenzij u duidelijke grenzen.

Hier zijn een paar handige tips over hoe je grenzen met lastige in-wetten zijn ingesteld, zodat ze geen inbreuk maken op uw persoonlijke ruimte als individu of als partner in een huwelijk.

Hoe om grenzen te stellen met lastige in - wetten. Minimaliseer interactie en contact op te nemen met uw in-wetten.
Hoe om grenzen te stellen met lastige in - wetten. Minimaliseer interactie en contact op te nemen met uw in-wetten.
  • Minimaliseer interactie en contact op te nemen met uw in-wetten. Als u en uw in-wetten onderling op elkaar, dan zou dit advies niet van toepassing. Maar als de afkeer is wederzijds, of de smaak is one-way, zou de beste strategie om grenzen te stellen zijn om interactie te verminderen en tijd contact op te nemen met hen. Op deze manier behoudt u een bepaalde afstand zonder te snijden van uw banden met hen.
  • Plan uw bezoek. Je moet de controle over waar je zult tijd doorbrengen met uw in-wetten, maar ook welke activiteiten je gaat doen met hen. Het doel van het plannen van een gecontroleerde bezoek is om u en uw echtgenoot te beschermen tegen de bemoeizucht van je schoonouders. Kies een plaats en een activiteit die niet zal u en uw echtgenoot kwetsbaar voor inmenging van uw in-wetten.
  • Oneens, zonder onaangenaam. U serieus kan niet over alles eens. In feite, heb je meer kans om het niet eens met een heleboel dingen. In plaats van het aanzetten tot een verhit debat met uw in-wetten over iets controversieel, kan het beter zijn om gewoon eens te laten uw onenigheid onrustig. Moet u dit, maar wees beleefd te wijzen op dat de discussie wordt te serieus wordt. Wijzig dan het onderwerp meteen.
  • Volg de regels van huisregels. Als u uw in-wetten te bezoeken in hun eigen huis, weten wat mag en wat niet. Respecteer hun huisregels, zodat u kunt eisen dat ze van jou verwachten, ook. Apologize oprecht als je schuld, en wees vergevingsgezind wanneer ze vergeten. Wees voorzichtig in hen te herinneren aan uw huisregels. Het idee hier is het bevorderen van wederzijds respect voor grenzen. Misschien krijg je dat als je respectvol en beleefd.

Simpelweg omdat je getrouwd bent met uw echtgenoot betekent niet dat je moet de inmenging van de ouders van uw echtgenoot lijden. Het is dus belangrijk om grenzen met uw in-wetten te stellen en heel duidelijk zijn over de grenzen, vooral als ze zijn in het bijzonder bemoeizuchtig in uw burgerlijke zaken. Op die manier zal u en uw echtgenoot in staat zijn om uw huwelijksleven leven zonder onnodige interventie.