E2y

Hoe maak je een vrouw vragen of ze zwanger is

Het is altijd een gevoelig onderwerp - neem een vrouw zwanger is en je zou kunnen worden in voor een aantal harde reacties die ervoor zorgt dat u wilt verbergen in een hoekje en huilen. Zwangerschap is een onderwerp dat moet voorzichtig en met de juiste technieken worden benaderd. Hier zijn een paar tips die u zullen helpen een vrouw te vragen of ze zonder haar klappen daarna bukken zwanger is.

Stap 1

Probeer te voorkomen dat direct vragen Laten we vermelden dat dit meteen -. Moet je echt nog nooit een vrouw vragen of ze zwanger is, zelfs als het lijkt alsof ze is klaar om te barsten. Dit komt omdat vrouwen er in alle soorten en maten en om te veronderstellen dat een vrouw zwanger is, alleen maar omdat haar buik is een beetje mollige zal alleen krijg je in de problemen. Misschien zwanger was ze en ze net een miskraam. Misschien is ze gewoon geleverd en haar resterende gewicht is een gevoelig onderwerp. Hoe dan ook, hoeft u niet wilt worden gevangen in het midden van een emotionele reactie op uw naïeve vraag. Nooit rechtstreeks de vraag stellen: 'Wanneer ben je uitgerekend? " of "Verwacht je? '. Periode. Er zijn anderen manieren om te achterhalen of een vrouw zwanger is, dat u niet zal verlaten met je voet in je mond.

Stap 2

Hoe maak je een vrouw vragen of ze zwanger is. Probeer te voorkomen dat direct vragen.
Hoe maak je een vrouw vragen of ze zwanger is. Probeer te voorkomen dat direct vragen.

Hint naar wat ze zou willen drinken. Als je echt wilt weten of een vrouw zwanger is, dineren met haar. Zien wat ze kiest om te drinken en laat dit u helpen aanwijzingen te bouwen als om haar zwangerschap-status. Als zij kiest voor iets alcoholisch, is de kans groot dat ze net een beetje een buik op haar. Als zij kiest voor water en sap en zet onderaan de gratis fles wijn, is er een goede kans dat ze met kind. Maar, je moet nog steeds niets zeggen. Blijven zoeken naar andere aanwijzingen uw theorieën te bewijzen of te weerleggen.

Stap 3

Brengen het onderwerp van kinderen. Als u wilt weten of een vrouw zwanger is, kunt u het onderwerp te bespreken met haar in plaats van haar ronduit te vragen. Praat over je kinderen en terloops vraag hoeveel kinderen ze wil hebben. Dit kan alleen maar leiden haar om te beginnen te praten over haar zwangerschap. Aan de andere kant, kan het leiden haar om te lachen in je gezicht en ontkennen de mogelijkheid om ooit zwanger te worden. Hoe dan ook, het over kinderen moet u helpen bepalen of een vrouw zwanger is.

Stap 4

Vermeld uw ervaring het hebben van kinderen. Als je kunt, ook brengen uw specifieke ervaringen van geboorten. Praat over je eigen of zwangerschap symptomen van je vrouw. Als ze kunnen betrekking hebben op u of zij begint om grap met u over ochtendmisselijkheid en haar recente afkeer van alle dingen kruidig, kan je gewoon iets op het spoor. Aan de andere kant, als ze zegt: "Ik zou het niet weten," en snel verwerpt het onderwerp, ze waarschijnlijk niet verwacht. Het belangrijke punt is dat je niet kunt duwen een zwangere vrouw te vertellen dat ze in verwachting is. Breng haar naar het nieuws toen ze is goed en klaar te delen, en niet over het vragen totdat ze zegt die exacte woorden.

Stap 5

Hint naar wat ze zou willen drinken. Brengen het onderwerp van kinderen.
Hint naar wat ze zou willen drinken. Brengen het onderwerp van kinderen.

Ga kleren shoppen met haar. Als je van plan bent om te winkelen, vindt u snel uit als een vrouw zonder haar te vragen door te shoppen voor kleding met haar zwanger is. Zwangere vrouwen moeten specifieke zwangerschaps-kleding te kopen. U zult snel ontdekken haar kleding nodig als je wagen naar het winkelcentrum met haar. Dit moet u helpen bepalen of een vrouw zwanger is.