E2y

Hoe maak je een soundtrack voor de bevalling te creëren

Aanstaande moeders vandaag de dag zijn het creëren van hun eigen geboorte plan. Niet alleen doen ze van plan om de naam van de baby, het ziekenhuis zullen ze leveren, en het type van de geboorte zij zullen ondergaan, maar sommige moeders gaan ook naar buiten en maak een soundtrack voor hun arbeid en bevalling.

Hoe maak je een soundtrack voor de bevalling te creëren. Het beste is om liedjes op je iPod laden in plaats van de aankoop van verschillende CD's.
Hoe maak je een soundtrack voor de bevalling te creëren. Het beste is om liedjes op je iPod laden in plaats van de aankoop van verschillende CD's.

Het is al lang bekend en bewezen dat muziek kan bijdragen aan het creëren van de juiste sfeer, het verminderen van stress en angst en helpen gefocust blijven. Hier is hoe je een soundtrack voor de bevalling te creëren.

  1. Herziening van de nummers die u in uw muziekbibliotheek. Kies uw favorieten.
  2. Als u ideeën over wat nummers zijn ideaal om te laden in uw arbeid en bevalling soundtrack nodig hebben, check online om ideeën op te doen. Zwangerschap forums zijn ook een grote bron voor wat muziek selectie ideeën.
  3. Het beste is om liedjes op je iPod laden in plaats van de aankoop van verschillende CD's. Niet alleen heb je alleen maar zorgen te maken over een onopvallende elektronisch apparaat, het bespaart u de moeite van het hebben om schijven te veranderen en uit te voeren verschillende doosjes. Je hebt ook geen zorgen te maken over de geluidskwaliteit of het hebben van uw schijven overslaan naar je favoriete tracks. Dit zal alleen maar leiden tot je ergernis tijdens de bevalling.
  4. Vermijd nummers die agressie verhogen of krijg je opgewonden. Het is waarschijnlijk niet een goed moment om nummers die een dansbare ritme hebben plukken. Heavy metal en gewelddadige rapmuziek zijn ook geen goede opties.
  5. Kies voor songs die meer laid back zijn. Je nodig hebt om te ontspannen en de instandhouding van uw energie tijdens het arbeidsproces. U kunt verschillende afspeellijsten maken. Maak een die instrumentale muziek, zoals jazz, piano en klassieke muziek heeft. Andere playlist kan eigentijdse liedjes hebben met teksten.
  6. Zet in veel nummers. Ongeveer 15 liedjes duren ongeveer een uur speeltijd. Hoe langer hoe beter. Tenzij je met een geplande keizersnede, je hebt geen manier om te voorspellen hoe lang uw arbeid zal duren. Sommige vrouwen arbeid voor meer dan 24 uur. Als je alleen in een paar uur ter waarde van liederen, zal je uiteindelijk het herhalen van de tracks over en weer.
  7. Waarom niet ontspannen muziek op te laden? Als u niet beschikt over een ontspannings-cd hebt, kunt u downloaden van het internet tracks die zijn rustgevend om te horen. Horen van het geluid van de regenval, oceaangolven, het tjirpen van de vogels in het bos kan echt kalmeren je naar beneden tijdens de ergste van de contracties. Het kan u helpen gecentreerd blijven in uw gelukkige plaats, zelfs als de pijn ondraaglijk.
  8. Zorg ervoor dat uw iPod of MP3-speler heeft genoeg geheugen om de afspeellijst die u hebt gemaakt opslaan. Maak de juiste mappen voor uw nieuwe playlists.
  9. Nadat u de nummers te laden, te luisteren naar de muziek en zang bestelling die u hebt gemaakt. Observeer hoe de muziek die je voelt. Als u niet bevalt, kunt u nog steeds bewerken.

Tijdens het leveringsproces, betrokken te blijven in het moment

Tijdens het leveringsproces, betrokken te blijven in het moment. Deze spectaculaire en monumentale ogenblik is de komst van uw kind. Niet-zone in je afspeellijst. De muziek moet dienen als achtergrond voor uw levering, en niet je te distantiëren van de ervaring.