E2y

Hoe maak je een gesloten adoptie te openen

Een gesloten adoptie is er een waarin de geboorte gezin niet in contact blijven met het kind zodra de adoptie is definitief. Als u kiest voor een gesloten adoptie, wees niet verbaasd als het kind wil zijn of haar geboorte familie contact op te nemen in de toekomst. Als dit gebeurt wanneer het kind nog minderjarig, de adoptieouders zijn nog steeds heel erg een deel van het proces van het openen van een gesloten adoptie of contact opnemen met de biologische ouders voor een adoptie reünie. Echter, volwassen kinderen zijn vaak op hun eigen wanneer het proberen om een gesloten adoptie te openen. Als u een adoptiekind op zoek om de banden met je geboorte familie, hier is hoe het openen van een gesloten adoptie:

Hoe maak je een gesloten adoptie te openen. Wees je bewust van je gevoelens.
Hoe maak je een gesloten adoptie te openen. Wees je bewust van je gevoelens.
  1. Wees je bewust van je gevoelens. Weet u zeker dat u wilt uw geboorte familie te ontmoeten? Dit is een grote stap, dus zorg ervoor dat u wilt nemen. Bespreek het met je geboorte familie, en zorg ervoor dat ze uw redenen begrijpen voor het zoeken naar je biologische ouders. Er is geen weg terug als je eenmaal contact met hen, en je misschien niet bevalt wat je ziet.
  2. Leer wat je kunt over je ouders. Uw adoptieouders zijn meestal de beste plek om te beginnen wanneer het proberen om een gesloten adoptie te openen, omdat ze het mogelijk dat sommige informatie die u kan leiden tot je geboorte familie. In veel gevallen echter, zullen ze niet over een huidige adres, en misschien niet eens weten wie je biologische moeder was. Toch is het een startpunt voor het uitzoeken wie je biologische ouders waren, en zij kan informatie verstrekken over wie behandeld uw adoptie.
  3. Contact degenen die betrokken zijn bij de oorspronkelijke vaststelling. Als je familie ging door een adoptiebureau, kunnen zij in staat zijn om informatie over uw geboorte familie.
  4. Doe je onderzoek. In sommige gevallen kan een prive-detective nodig op te sporen uw geboorte familie. In sommige gevallen is er weinig bekend over je biologische ouders, waardoor het heel moeilijk om ze te vinden. In sommige gevallen, kan het jaren duren om geadopteerde kinderen weer met hun biologische ouders. Er zijn message boards en forums gewijd aan dit soort onderzoek.
  5. Reik uit naar je geboorte familie. Zodra u een manier gevonden om je geboorte familie te contacteren, uw volgende stap is om te spreken met hen, hetzij per telefoon of via het schrijven van een brief. Wees voorbereid op een breed scala van emoties, vooral als je niet zeker bent van de omstandigheden waarin je geboorte. Begrijp dat je geboorte familie niet zou willen van u horen, en het kan even duren voor uw oproep tot zinken inch
  6. Maak een afspraak met je geboorte familie. Als uw geboorte familie vatbaar is voor het, ontmoeten ze face-to-face. Vergeet niet dat jullie allemaal vreemden, op dit punt, dus niet te veel verwachten van de relatie. Het zal tijd kosten om naar elkaar te leren kennen.

Verwacht emotionele hoogte-en dieptepunten met dit proces

Verwacht emotionele hoogte-en dieptepunten met dit proces. Dit zal geen gemakkelijke stap te nemen, maar het kan de moeite waard zijn. Alleen u kunt beslissen of voldoet aan uw geboorte familie zou een goede stap om te nemen zijn. Verwachten dat een aantal problemen langs de weg, vooral als er weinig bekend over je geboorte familie.