E2y

Hoe maak je een geboorte relatieve zoekopdracht

Voor de meeste geadopteerden en biologische ouders

Voor de meeste geadopteerden en biologische ouders, de nieuwsgierigheid om te weten over hun bloedverwanten is altijd in de rug van hun geest. De gevoelens kunnen variëren van verdriet tot schuldgevoel tot toorn. De geadopteerde zal hebben vaak last van verwarring, en soms woede. In sommige zeldzame gevallen, zullen zij meer begrip dan iets anders. De biologische ouders zal bijna altijd last van schuldgevoel, en zij zullen ook afvragen wat had kunnen zijn. Dit is vooral moeilijk wanneer verjaardag van het kind komt, en ze zijn niet een deel ervan. Om het simpel te zeggen, aan beide zijden wil antwoorden. De geadopteerde wil weten waarom, en de geboorte ouders willen bevestigen dat ze de juiste beslissing genomen. De enige manier waarop deze antwoorden kunnen worden verzameld is door het aansluiten. Om verbinding te maken, zal een geboorte relatieve zoek nodig zijn.

Er zijn veel verschillende belangrijke regels en tips om het uitvoeren van een geboorte relatieve zoeken. De eerste, en belangrijkste regel is dat de geadopteerde moet minstens 18 jaar oud zijn voordat u probeert om contact te maken met hen. De tweede regel, die is meer gebaseerd op etiquette, is dat zodra je ze vinden, wordt alles gedaan op voorwaarden van de geadopteerde. Als je een geboorte ouder, zou het verstandig zijn om uit te vinden of uw geboorte kind elke geboorte relatieve zoekopdrachten gedaan op je. Als dat zo is, kun je op zijn minst op hun gemak voelen dat ze ook geïnteresseerd bent in het maken van contact.

Voor zover tips voor het vinden van de geboorte familieleden gaan

Hoe maak je een geboorte relatieve zoekopdracht. Voor de meeste geadopteerden en biologische ouders.
Hoe maak je een geboorte relatieve zoekopdracht. Voor de meeste geadopteerden en biologische ouders.

Voor zover tips voor het vinden van de geboorte familieleden gaan, let dan. Deze tips kunnen het verschil maken. Uw eerste stap zal zijn om op plaatsen zo veel adoptie register locaties mogelijk te maken. Adoptconnect is een populaire site, maar er zijn drie of vier die mensen frequent. Onderschat niet de kracht van deze sites. Als iemand op zoek is naar jou, zoeken ze deze sites, en het meest waarschijnlijk eindigen het vinden van je. Zorg ervoor dat je meer dan je naam en geboortedatum. Kleur van de ogen en de stad je geboren bent in zijn zeer belangrijke factoren. Ook moet u alle moedervlekken geven. Een andere goede tip voor de geboorte gerelateerde zoekopdrachten is het gebruik van Facebook. Als je netwerk goed en laat anderen weten dat je op een biologisch familielid zoeken, krijgt u een veel hulp. Mensen willen altijd een handje te helpen in deze situaties. Andere social networking sites zoals MySpace zijn ook een goed idee voor de geboorte relatieve zoekopdrachten. Sommige mensen besluiten om Craigslist een schot, maar dit is twijfelachtig en mag alleen worden gebruikt als je wanhopig bent. Je zou kunnen krijgen een aantal nep-reacties van Craigslist omdat je advertentie naar een groot deel van het grote publiek.

Zodra uw geboorte zoekopdracht is voltooid

Zodra uw geboorte zoekopdracht is voltooid, in gedachten houden dat de andere partij zal net zo zenuwachtig als jij. Laat ze zich welkom voelen en geliefd voor het passeren van een oordeel. En zeker houden een open geest bij het luisteren naar hun kant van het verhaal.

Volg de geboorte-gerelateerde zoek info hierboven voor uw beste kansen op succes. Het kan gebeuren!