E2y

Hoe maak je een bar of bat mitswa binnen het budget te vieren

Een Bar of Bat Mitswa is een joodse viering die kan worden vergeleken met een jongen of een meisje recht van doorgang. De Bar mitswa viert de tijd dat jongens en meisjes zijn niet meer onder de verantwoordelijkheid van hun ouders. Zij zijn nu verantwoordelijk voor zichzelf en voor de acties die ze doen. Dit geldt ook voor de verantwoordelijkheden met betrekking tot de Joodse wetten en tradities. Er zijn vele manieren om een Bar of Bat Mitswa vieren. Als u op een begroting, kunt u de onderstaande tips, zodat u kunt nog steeds een geweldige en onvergetelijke Bar Mitswa hebben.

Hier zijn de tips over hoe u kunt Bar mitswa vieren met een budget:

  • Maak een begroting en stok mee. In elk feest dat je gaat plannen, is het belangrijk dat u een budget te maken en probeer te houden met het zo veel mogelijk. Wanneer u uw budget te maken, rekening houden met de dingen die je nodig hebt voor de Bar Mitswa, zoals de locatie, het eten, decoraties, entertainment en de video productie bemanning om het evenement voor u op te nemen.
  • Maak een gastenlijst. Maak een lijst van alle mensen die je van plan bent om uit te nodigen voor de Bar Mitswa. Het is beter om uw lijst samen te stellen met behulp van een computer, zodat u niet snel zult vergeten wie en zodat u kunt invoeren hun telefoonnummers en adressen naast hun namen. Dit maakt het makkelijker voor u om te sturen dank u nota's voor hun cadeautjes na de Bar Mitswa viering.
  • Te reserveren. Na het opzetten van de begroting, de nodige reserveringen die je nodig hebt. Ga naar de locatie en reserve de plek voor de dag van de Bar mitswa, reserve de band die u wilt in uw evenement, ga dan naar uw cateraar en praten over het voedsel dat u wilt worden geserveerd, enz. Je moet al veilig te stellen deze dingen van tevoren, zodat de Bar Mitswa vlot zal gaan en je zal geen problemen hebben.
  • Finalize alles. Een paar weken voor de dag van de Bar Mitswa, af te ronden alles zo dat elk aspect van de viering zal volgens plan. Roep of bezoek de catering service, de plek voor de locatie, enz. Controleer om te zien of alles is ingesteld en klaar.
Hoe maak je een bar of bat mitswa binnen het budget te vieren. Maak een begroting en stok mee.
Hoe maak je een bar of bat mitswa binnen het budget te vieren. Maak een begroting en stok mee.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als je gaat naar de bar mitswa vieren, maar je bent op een krap budget. Een ander ding dat je kunt doen is om te proberen een aantal van de dingen die je nodig hebt voor de Bar Mitswa op je eigen plaats van het aannemen van mensen om het te doen voor u doen. U kunt versieren de zaal op uw eigen of zelfs koken het voedsel dat je gaat om te dienen tijdens de viering. Kleine dingen zoals die zal zeker helpen u wat geld besparen. Een ding om te onthouden: In de planning van de Bar Mitswa viering, zorg ervoor dat uw kind opnemen in het besluitvormingsproces. Immers, dit is een feest om uw kind de onafhankelijkheid te vieren.