E2y

Hoe kunt u uw huis te beschermen

Maar al te vaak mensen hun huizen voor lief nemen, inhoud die niets ongelukkige hen kon overkomen en dat moet gebeuren het ondenkbare, er is niets dat gedaan kan worden om toch schade te voorkomen. Maar vraag iedereen die heeft behandeld schade aan hun huis, en je zal waarschijnlijk krijgt hetzelfde klinkende advies: neem wat redelijke stappen je kunt om uw huis te beschermen.

Hoe kunt u uw huis te beschermen. Inbraak.
Hoe kunt u uw huis te beschermen. Inbraak.
 1. Inbraak is een vreselijke overtreding; uw huis is binnengedrongen door een onbekende dief. Om uw huis te beschermen tegen deze mensen, dan kunt u de installatie van een home security systeem. Verschillende soorten bestaan - sommige inbraakalarm richten op het leveren van echt alarmerend geluid wanneer de perimeter binnengedrongen, wakker buren en een bedreiging voor de inbreker met ongewenste aandacht. Andere beveiligingssystemen minder afhankelijk geluid, en in plaats daarvan de aandacht van de politie van de inbraak.

Als een alarm systeem is niet jouw kopje thee, zou u liever houden een grote hond. De oude cartoons van dieven die loopt van honden zijn vrij nauwkeurig, echt - heel weinig schrikt van de uitstraling van een grote hond die kan bijten wanneer beschermende instincten worden opgewekt door een indringer.

 • Als kleine overstroming is een punt van zorg waar je woont, zorg ervoor dat uw dompelpomp is functioneel, sterk genoeg en kunnen opereren in een stroomstoring. Een back-up carter pomp is nooit een slecht idee. Voor meer advies over sump pompen, raadpleeg ons artikel, " Hoe maak je een carter pomp te gebruiken . "

  Als grote overstromingen is een punt van zorg en meer bescherming dan een carter pomp nodig zal zijn om uw huis te beschermen tegen het wassende water, kan stormvloedkeringen worden gekocht om uw huis te versterken tegen waterschade. Bekijk PS deuren voor een idee van de verscheidenheid van waterkeringen beschikbaar om uw huis te beschermen. U zult waarschijnlijk willen een heavy-duty pomp om te zorgen voor het water dat erin slaagt om sijpelen langs de barrières. Voor informatie over pompen, check out LSU agcenter de informatie over gebruik van de pomp om uw huis te beschermen tijdens een overstroming.

  Overstroming. Harde wind.
  Overstroming. Harde wind.
 • Wanneer harde wind is een gevaar in uw regio, zijn er stappen die u kunt nemen om uw huis te beschermen tegen windschade. Het installeren van orkaan bandjes op uw huis kan het risico van uw dak af te blazen in extreme, orkaan-klasse winden. Gebruik storm luiken van ramen en andere glas te beschermen tijdens een zware storm - wind kan ertoe leiden dat sommige serieus grote objecten, om door de lucht vliegen.
 • Aardbevingen kunnen doen ernstige schade aan uw huis zo goed, afhankelijk van waar u woont. U kan beschermen het interieur van uw huis tegen schade door middel van bouten grote stukken van meubelen op muren en het organiseren van de objecten in uw kamers in een zodanige wijze dat geen zware voorwerpen niet iets of iemand te verpletteren.

  Als het gaat om exterieur maatregelen om uw huis te beschermen tegen aardbevingen schade, overweeg bouten uw huis op zijn grondvesten - een relatief goedkope beschermingsmaatregel. En vergeet niet, als je woont op een helling en je denkt over het kappen van de bomen in uw tuin, dat hun wortelstelsel kan uw huis te beschermen tegen schuiven tijdens een aardbeving.

 • Brand kan schade veroorzaken vanuit uw huis of als gevolg van een brand mijl afstand. De eerste stap in het beschermen van uw huis tegen brand schade moet worden uitgerust met functionerende rookmelders. Je moet over een rookmelder op elke verdieping van uw huis, en een binnen of buiten elke slaapkamer om ervoor te zorgen dat uw dierbaren en uw huis beschermd zijn. En laat hun batterijen vervallen! Deze apparaten redden levens per jaar.

  Het lijkt alsof er zijn groter en feller bosbranden teisteren ons land elk jaar, vooral in het Westen. Om de kans van uw huis in brand te verminderen, vermindering van de hoeveelheid droge borstel en tuinafval die kunnen zich ophopen in de tuin rondom uw huis. U een brandvertragende behandeling ook de shingles van het dak, zodat het risico van een dakbrand die gemakkelijk kunnen worden veroorzaakt door het verbranden afval geblazen het. En uw kinderen leren brandveiligheid technieken rond het huis om het per ongeluk brand te voorkomen.