E2y

Hoe kan het stigma van borstvoeding in het openbaar te overwinnen

De gedachte alleen al van borstvoeding in het openbaar kan intimiderend zijn voor een nieuwe moeder. Maar de culturele stigma om borstvoeding in het openbaar kan leiden tot nog meer angst. Hier zijn enkele manieren om de uitdaging te overwinnen.

  1. Realiseer de voordelen van borstvoeding Er zijn zo veel voordelen voor de gezondheid van borstvoeding:. Het verhoogt je baby's immuunsysteem en kan voorkomen tegen bepaalde ziekten en de ontwikkeling van allergieën. Naast gezondheidsredenen, is het handiger dan flesvoeding en kan een sterke band tussen moeder en kind.
  2. Volg je moederlijke instincten. Een hongerige baby is niet een gelukkige baby. Uw baby moet eten en de wereld staat niet stil voor een moeilijke, hongerige baby. Zonder veel inspanning kunt u voeden en kalmeren uw baby in een oogwenk met borstvoeding. Uw baby moet ook de samenhang met het geven van borstvoeding. Om de gewoonte te doorbreken door de invoering van een fles voor het gemak kan leiden tot verwarring voor uw kind.
  3. Begrijpen van de problemen. In onze cultuur, het blootstellen van een borst wordt gezien als taboe en wordt vooral geassocieerd met iets te prive worden gedaan. Borsten gezien als seksuele objecten en worden gebruikt om te verkopen. Maar als mensen zich meer bewust worden van borstvoeding voordelen, in de wereld van vandaag is het langzaam steeds meer geaccepteerd. Andere culturen zien borsten alleen als een bron voor voedsel en comfort voor hun baby's. Ze hebben geen twee keer nadenken over het openbaar borstvoeding. Naarmate er meer moeders geven borstvoeding vertrouwen, zal het publieke bewustzijn stijgen en het zal uiteindelijk meer geaccepteerd.
  4. Ken uw rechten. Het is niet illegaal in een staat om in het openbaar borstvoeding te geven. U hebt het recht om een normaal leven te leiden en niet om uw dagelijkse activiteiten overslaan omdat je ervoor kiest de beste nutritionele optie voor uw kind.
  5. Gain vertrouwen. Wees trots op wat je doet. Wees zelfverzekerd in uw beslissing en niet uit gerust van angst voor wat anderen denken. Confronteer je remmingen en alleen zorgen te maken over wat het beste is voor je baby, niet wat de vreemdeling aan de tafel naast je denkt.
  6. Voor te bereiden. Plan uw borstvoeding strategie. Dress om gemakkelijk te kunnen voeden toegang. Er zijn verschillende opties voor stijlvolle borstvoeding kleding vandaag met gemakkelijke openingen. Draag de baby in een draagdoek om onopvallend te voeden of zelfs draperen een sjaal of deken over baby als dat maakt je meer comfortabel.
  7. Praktijk! Beheers de kunst van het geven van borstvoeding in het openbaar. Breng tijd thuis jezelf vertrouwd te maken met de manier waarop de kleding werkt of hoe je de sling voor borstvoeding aan te passen. Probeer het een paar keer voordat u naar de wereld.
  8. Plan vooruit. Voed uw baby voordat u vertrekt om jezelf meer tijd. Als u van plan bent om buiten te zijn en over langere tijd, te bepalen waar u wanneer het tijd is om te voeden. Bepaalde situaties kunnen meer comfortabel voor je zijn dan andere.
  9. Voed de baby. Evalueer uw omgeving en vinden ergens comfortabel te voeden. Wet natuurlijk en als je wilt om discreet, wacht niet voor uw baby te worden honger want dat zal alleen trekken meer aandacht voor het proces. Negeer de negatieve uitstraling en vergeet niet, wees trots!
  10. Zoek lokale ondersteuning. Kijk naar familie, vrienden en andere moeders die borstvoeding geven voor ondersteuning of deelnemen aan een La Leche League meeting in uw regio voor ondersteuning en aanmoediging. Rubriek aan het lunchen of winkelen met een supporter kan zelfs helpen verlichten sommige van uw angst en je zal een back-up te allen tijde!
Hoe kan het stigma van borstvoeding in het openbaar te overwinnen. Realiseer de voordelen van borstvoeding.
Hoe kan het stigma van borstvoeding in het openbaar te overwinnen. Realiseer de voordelen van borstvoeding.

Na deze stappen zal u helpen uw angsten. Denk maar aan, hoe meer moeders die het doet, hoe sneller het zal worden geaccepteerd!