E2y

Hoe een interraciale adoptie regelen

Het idee om adoptie gaat om een veel nadenken en overleg. Er wordt gevraagd naar veel van je en je moet financieel en mentaal voorbereid te zijn. Hoewel het stigma van lokale adoptie is sterk vernauwd kan het een andere zaak zijn wanneer je bedenkt interraciale adoptie, als racisme kunnen, ongeacht waar u zich bevindt bestaan. Nu heeft iedereen een open geest om het bestaan van een kind van een verschil wedloop tussen hun midden te accepteren. Hun woorden en daden kan diep gekwetst kind. Hier zijn enkele tips over hoe je een interraciale adoptie regelen.

Hoe een interraciale adoptie regelen. Zorg ervoor dat u mentaal voorbereid op wat er zal gebeuren in de toekomst.
Hoe een interraciale adoptie regelen. Zorg ervoor dat u mentaal voorbereid op wat er zal gebeuren in de toekomst.
  • Zorg ervoor dat u mentaal voorbereid op wat er zal gebeuren in de toekomst. De goedkeuring van een jong kind van een ander ras mag geen invloed op de gemoedstoestand terwijl het kind nog jong is, maar de situatie zal anders zijn wanneer het kind begint te communiceren met andere kinderen en heeft de capaciteit om de woorden die worden gesproken door andere mensen te begrijpen . Racisme is iets dat is heel moeilijk om te gaan met en je moet de capaciteit om het tegen te gaan bij het begin te hebben. Als het kind dat u wilt overnemen is in een weeshuis in een ander land moet u ook de taalbarrière te overwegen. Je moet in staat om te communiceren met het kind in zijn moedertaal, in ieder geval totdat hij is uw eigen taal onderwezen.
  • Je moet alle achtergrondinformatie over het kind zelf erfgoed te krijgen. Je moet het kind de cultuur, geschiedenis van zijn land, de mensen, hun overtuigingen en praktijken, gewoonten en tradities en hun taal te begrijpen. Je moet van plan over hoe u deze kennis over te dragen aan het kind als hij het recht heeft om te weten over zijn achtergrond. De trend is nu om dat het kind weet dat hij wordt goedgekeurd om de schok van het leren over zijn adoptie later te elimineren. Het geven van het kind de juiste informatie over zijn eigen erfgoed mentaal voor te bereiden hem en hem in staat stellen gemakkelijk accepteren zijn anders zijn makkelijker.
  • De goedkeuring proces is eigenlijk hetzelfde. Het is het beste dat je contact opnemen met een adoptiebureau dat in staat zal zijn om u te helpen bij elke stap van de weg. Als het kind in een vreemd land te zorgen dat het adoptiebureau je te maken met zijn verschillende malen naar de plaatsen waar de kinderen zich bevinden. Dit betekent dat ze daadwerkelijk kunnen u voorzien van de juiste informatie. Vul het aanvraagformulier en alle vereiste documentatie en verplicht is de initiële kosten. Het agentschap vertegenwoordiger zal contact met u zodra uw aanvraag is beoordeeld en geaccepteerd. Zij moeten controleren of u fysiek, financieel en geestelijk in staat om auto voor een kind. Uw huis omgeving zal worden geïnspecteerd. Verwacht voor een ontmoeting met de vertegenwoordiger meerdere keren als ze het beoordelen van uw vermogen om een ouder om een kind van een ander ras zijn.
  • U kan nodig zijn om meerdere seminars of workshops bij te wonen om je voor te bereiden op de komst van een nieuw kind in je leven. Werk nauw samen met het agentschap vertegenwoordiger als ze de bron van informatie te zijn en tot vereenvoudiging van de verwerking van de goedkeuring papier. Zodra je geslaagd zijn voor de eerste screening wordt u getoond de foto's van kinderen te wachten om te worden aangenomen en hun persoonlijke geschiedenis. U kunt nu uw keuze van welk kind aan te nemen.
  • U zult niet in staat zijn om het kind te ontmoeten meteen, vooral als het kind woont in een ander land. Je moet wachten tot je papieren te zijn goedgekeurd. Dan het agentschap kan u toestaan om in contact te komen met het kind. U kunt uw foto's en brieven schrijven en verzenden enkele kleine geschenken. Zodra u krijgt de go-signaal kunt u zich voorbereiden om te reizen naar het land waar het kind is en persoonlijk te ontmoeten hem. Plan om in het land te verblijven voor enkele weken aan u en het kind de tijd te geven te binden, terwijl het papier werk wordt verwerkt. Het kan een andere reis voordat u het kind mee te nemen als zijn paspoort, visum en andere documenten moeten ook worden klaargemaakt.

Plan voor de ontmoeting met het kind dat u goedkeuring van zodra de papieren zijn goedgekeurd. De hulp inroepen van het adoptiebureau vertegenwoordiger om u te helpen omgaan met de taalbarrière en de culturele verschillen. Ook van plan om het kind over je verschillen en overeenkomsten te leren zo snel als je kunt, zodat het kind kan vroeg om zijn nieuwe omgeving aan te passen.