E2y

Plaatsen, diners en ideeën: Hoe maak je een romantische date plannen

Zet samen een romantisch diner voor twee met deze tips

Het plannen van een romantische avond een deux hoeft niet stressvol, tijdrovend of zet een grote deuk in je portemonnee. In plaats daarvan moet plezier, opwinding en creativiteit samen het kenmerk van uw speciale avond.

Hier zijn een paar nuttige tips voor het draaien van uw ideale romantische avond in een realiteit.

Plaatsen, diners en ideeën: hoe maak je een romantische date plannen. Brainstorm voor romantische date ideeën.
Plaatsen, diners en ideeën: hoe maak je een romantische date plannen. Brainstorm voor romantische date ideeën.

  1. Brainstorm voor romantische date ideeën. Hoewel er niets mis is met het gaan van de traditionele diner / wijn / bloemen route voor een avondje romantiek, laat weinig in de weg van persoonlijke creativiteit en individualiteit. Trouwens, waarom gaan met de cookie cutter versie van romantiek als je beau is zo charmant uniek? Ga je gang en zet pen op papier en noteer een paar noten op wat je date's voorkeuren en antipathieën zijn. Maak aantekeningen op zijn persoonlijkheid. Is hij een over-the-top soort man die houdt van dingen BIG? Dan misschien het zetten van uw liefde voor elkaar in lichten is de manier om te vieren. Als de liefde van je leven heeft een kritische blik en geeft de voorkeur aan eenvoudige elegantie, dan misschien het opsporen van een fles uitstekende wijn is waarschijnlijk een betere manier van het tonen van romantiek. Ongeacht de verschillen in smaak, houd uw partner de persoonlijkheid in het achterhoofd en laat het u begeleiden als u de proppen te komen met romantische ideeën en samen plannen van uw avond.
  2. Ligging. Nu dat u uw onderzoek gedaan, is het tijd om uit te kiezen de waar van je avond. Gelukkig is het meisje die toegang heeft tot een balkon, achtertuin of veranda, als je kunt gooien in een dikke deken en genieten van een rustige avond onder de sterren. Voor de rest van ons appartement-bewoners (nee, je brandtrap is geen balkon!), Er is geen noodzaak tot wanhoop. Het park of een open veld is zo romantisch en werkt net zo goed. Bij gebruik van een thema, laat dan uw romantische plekken tippen, (zeggen dat hij houdt van werken op boten), probeer dan het diner op het water. Als u en de uwen zijn middelbare school geliefden, controleer dan of u uw oude high school football veld is een optie. Zodra u bellen met de school en uit te leggen, kunnen ze meer dan bereid om een ​​helpende hand te bieden aan uw romantische avond.
  3. Voedsel. Voedsel is een geweldige manier om de romantiek quotiënt, dus denk na over wat voedsel, indien van toepassing, u wilt bedienen. Het plannen van een romantisch diner voor twee hoeft niet kost je een fortuin. Als u genieten van koken (en veel van ons doen), dan ga je gang en zweep iets heerlijk op. Als je gewoon normaal dingen te gooien in een pot, na te denken over het bedienen van een romantische maaltijd in cursussen. De meesten van ons doen dit niet elke dag, dus dat is op zich misschien wel heel bijzonder, en je partner zal zeker de extra inspanning te merken.

    Als uw partner heeft een favoriete gerecht, probeer dan je hand op, en als u beiden een ernstige zoete tand, na te denken over waar een scala van verschillende desserts. Probeer te bellen een paar gebakje of bruidstaart winkels om te zien of je kunt een aantal monsters. Het idee is om creatief te zijn en om voedsel zowel u als uw partner kunnen genieten. En als Julia Child je niet, overweeg dan het krijgen van uw avond verzorgd. Bel sommige steakhouses of lokale restaurants en zien of ze zullen de catering voor u (veel van hen wil). Na het eten verzorgd zal een last van je gedachten en laat u zich concentreren op meer belangrijke dingen, zoals, hmm, haar en make-up (grapje!). In alle ernst, kan het gaan de catering route voor een romantisch diner als een geschenk uit de hemel in het verminderen van uw stress.

  4. Verlichting. Kaarsen en lage verlichting zijn vleiend voor elk huidtype en werken heel goed in het creëren van een romantische stemming. Probeer verschillende kaars maten en hoogtes aan de zachte gloed die u wenst te bereiken. Chinese lantaarns en waxinelichtjes zijn erg romantisch (en niet te vergeten stijlvol!) En praktisch voor het buitenleven. Ban alle TL-verlichting als binnen (het paar van jullie zullen anders uitzien groen) en in plaats daarvan kiezen voor de warme gloed van kaarslicht.
  5. Muziek en films. Muziek kan zeer krachtig zijn in het creëren van een romantische stemming, maar zorg ervoor dat houden erg laag (je niet wilt om te concurreren met een croonen Sade wanneer het proberen om te communiceren met je honing). U kunt muziek een nog krachtiger symbool van uw liefde door te kiezen voor liedjes die populair waren toen u voor het eerst begonnen met daten. En de media blitz niet bij hoeft te blijven! Het opzetten van een aantal televisies tot klassieke romantische films af te spelen (denk aan "Casablanca" of "A Place in the Sun") is een effectieve manier van het creëren van een romantische sfeer.
  6. Wat te dragen. Nu de sfeer is ingesteld en het eten is klaar, richt je aandacht op je garderobe. Houd in gedachten, waar u zal worden met uw romantische avond en de temperatuur. Rekening houdend met deze twee factoren in het achterhoofd, onderzoeken uw mogelijkheden. U kunt dragen de outfit die u droeg op je eerste date, of een luxe cocktail jurk, de keuze is aan jou. De sleutel is comfortabel en toegankelijk in uw ensemble. Draag iets dat je uitnodigt om te ontspannen (trekken aan hemlines is niet ontspannend!), Maar kleden als dat je persoonlijkheid. Er is niets mis met het proberen om uw beste en uw partner te kijken zal zeker op prijs stellen.

Hopelijk zullen deze romantische avond ideeën hebben geholpen leer je hoe je een romantische date te plannen. Vergeet niet dat dit is uw tijd om te ontspannen en te genieten van uw partner bedrijf, dus maak je geen zorgen als elk klein detail is niet op zijn plaats. Houd je doelen van het gesprek, ontspanning en plezier in het achterhoofd en je zult goed op uw weg naar de perfecte avond.