E2y

Hoe wordt dierbaren herdenken

Iedereen wil worden herinnerd voor zijn levensonderhoud jaar op aarde

Iedereen wil worden herinnerd voor zijn levensonderhoud jaar op aarde. Met de kennis van onvermijdelijkheid van de dood, de meeste mensen proberen om hun leven ten volle. Een van de redenen waarom is omdat ze niet willen worden vergeten wanneer ze sterven.

Hoe wordt dierbaren herdenken. Heb je een suggestieve gedenkteken.
Hoe wordt dierbaren herdenken. Heb je een suggestieve gedenkteken.

Aan de andere kant, zou degenen die getroffen zijn door een verloren geliefden willen hun overleden dierbaren te gedenken door de jaren heen. Het misschien door het hebben van een plaquette ergens in hun geliefden eer, het verzenden van wenskaarten aan familie en goede vrienden met een kopie van hun best bewaarde foto, het organiseren van een gepersonaliseerd fotoalbum of zo eenvoudig om ze te onthouden in hun reguliere gebeden.

Herdenking een geliefde hoeft niet noodzakelijkerwijs kostbaar en tijdrovend. Het punt is dat je in staat bent om iets te doen in hun eer. Om u te helpen komen met manieren over hoe je dierbaren herdenken, hier zijn enkele ideeën en tips.

  • Heb je een suggestieve gedenkteken. Het hebben van een betekent niet dat het hebben van een fortuin te besteden op memorial uw dierbare, het belangrijkste is dat u alle belangrijke personen in zijn leven te verzamelen, net als hoe je je voorstellen dat hij het ​​zou willen. Doe de dingen die belangrijk zijn voor hem. Zoals bijvoorbeeld, als hij een liefhebber van boeken en heeft een bibliotheek van soorten in zijn huis, je mag het hebben geschonken in een stichting die is als enige missie is om kinderen te helpen leren lezen. U kunt ook doneren zijn kleren aan de armen of doneren een deel van zijn gedenkteken geld aan de minder bedeelden.
  • Plant een boom. Welke betere manier om een dierbare te herinneren, maar om een boom te planten en om een markering te installeren naast het? Veel mensen hebben eigenlijk gedaan, op gedenkteken parken, kerken, of ergens in de buurt van hun woonplaats.
  • Speel uw dierbaren favoriete nummers. Afspelen van uw overleden je favoriete muziek hield op hun verjaardag of gelegenheid die u herinnert aan hen kan brengen weer een hoop herinneringen met die persoon. Als je wilt dat het een meer sociale ding, kun je zo ver gaan als e-mail de song die gesloten geliefden en vrienden en hebben ze te luisteren in gedachtenis van uw overleden geliefde.
  • Stel een fotoalbum. Het bijhouden van een plakboek of album van foto's van uw geliefde is een andere goede manier van herdenking iemand die geslaagd is. Het geeft je iets om te kijken naar elke keer dat u die goede en slechte tijden die je hebt gehad met die persoon herinneren.
  • Wijd een dag om je geliefde. Of het is een dag van gebed of een klein gezelschap van naaste familie en vrienden, zal het leuk zijn om een hele dag te wijden aan je geliefde. Het hoeft niet een officiële feestdag te zijn, je hoeft alleen om een ​​dag te wijden voor uw overleden liefde een en de gelegenheid te vieren met andere overlevende leden van de familie.
  • Herken ze op speciale gelegenheden. Dit betekent erkennen ze bij grote gelegenheden zoals bruiloften en dergelijke. Niettemin Wees voorzichtig, want je wilt niet dat uw geliefde naar het centrum van de belangstelling te staan ​​op een bruiloft. Een tip hier is om dit te bespreken met de man en vrouw te zijn en ervoor te zorgen dat alle naaste familieleden en vrienden zijn comfortabel met het idee.


Vergeet niet dat herdenking een geliefde niet hoeft te zijn deprimerend. Als een zaak van de feiten, moet dat betekenen waarderen de herinneringen die je hebt gehad met de overledene.