E2y

Hoe uit te zenden Evite huwelijksuitnodigingen

Plannen voor een bruiloft kan zeer uitdagend zijn

Plannen voor een bruiloft kan zeer uitdagend zijn, zelfs voor de besten onder ons. Als u op zoek bent naar een snelle, maar nog steeds zeer effectieve manier om uw gasten geïnformeerd en uitgenodigd voor de bruiloft, overweeg het versturen van Evite huwelijksuitnodigingen. Deze elektronische uitnodigingen kost je een dollar, en u kunt de uitnodiging geleverd in een kwestie van seconden te krijgen. Hier is hoe.

Hoe uit te zenden evite huwelijksuitnodigingen. Personaliseren van de evite.
Hoe uit te zenden evite huwelijksuitnodigingen. Personaliseren van de evite.

  • Gastenlijst. Allereerst moet u ervoor zorgen dat u de gastenlijst voor uw huwelijksdag te creëren. Vergeet niet, de gastenlijst is zeer belangrijk omdat het bepaalt het voedsel dat moet worden voorbereid voor de bruiloft dag, het aantal zitplaatsen nodig zijn voor de receptie, et cetera. Zorg ervoor dat uw gasten lijst al is afgerond, voordat u begint te maken over de huwelijksuitnodigingen. Zorg er ook voor dat u de gastenlijst is afgerond ten minste drie weken voor de eigenlijke trouwdag, zodat mensen de kans om uw trouwdag passen in hun schema hebben.
  • E-mail adres. Zodra u de gastenlijst, is de volgende stap voor u te maken het postadres boek voor de evites. Het postadres boek moet een bijgewerkte en nauwkeurige lijst van de e-mailadressen van alle mensen die u van plan bent uitgenodigd op de bruiloft. Houd er rekening mee dat de meeste mensen vandaag de dag meerdere e-mailaccounts hebt, waarvan sommige voor eigen gebruik en sommige zijn voor zakelijk gebruik. Zorg ervoor dat u wat hulp krijgt van je bruiden meiden als je niet beschikt over een volledige en actuele mailinglijst.
  • Sjablonen. Nu, moet u de sjabloon voor de Evite huwelijksuitnodigingen te kiezen. Er zijn een aantal websites die geeft je geweldige ideeën voor evites voor elke gelegenheid, met inbegrip van bruiloften. Sommige van de top sites die u zou moeten bezoeken is Evite en Sendomatic. Deze websites hebben een groot aantal verschillende sjablonen om uit te kiezen. Of u nu een eenvoudige zwart-wit uitnodiging, of een kleurrijke uitnodiging wilt, zijn er vele evites om uit te kiezen. Zorg ervoor dat u een Evite die hoort bij het thema voor uw eigen bruiloft dag te kiezen. Als het thema is een tuin bruiloft, moet je een mooie, groene huwelijksuitnodiging te kiezen met veel bloemen.
  • Personaliseren van de Evite. Nu dat u de sjabloon gekozen, is het tijd voor u om het aan te passen aan uw eigen wensen. Meestal kunt u het kleurenschema, en dan kun je een briefje aan de uitnodiging, evenals de details van de werkelijke trouwdag toe te voegen.
  • Verzenden. Nu je klaar bent met het kiezen en aanpassen van uw bruiloft uitnodiging Evite, de laatste stap is om het te verzenden met behulp van de lijst met e-mailadressen voor uw gasten. In slechts een paar seconden, alle nodigt zullen zijn verzonden naar iedereen, en zal wachten in je vriend en familieleden 'inboxen worden.


Met deze eenvoudige stappen, moet u in staat om huwelijksuitnodiging evites sturen gemakkelijk en goedkoop. Als er enkele kleine problemen, zorg ervoor dat u de e-mailadressen die je hebt controleren.