E2y

Hoe te plannen en geld te besparen op uw bruiloft

Deze dagen, trouwen is duur

Deze dagen, trouwen is duur. Je soms ofwel moeten sparen voor jaren voordat je kunt trouwen of wentelen in tonnen van schulden na de bruiloft. Maar praktisch gezien, trouwen mag geen financiële last te zijn. Feit is, kunt u een bruiloft zonder een gapend gat in je zak. Lees de volgende tips om wat ideeën op te doen.

Hoe te plannen en geld te besparen op uw bruiloft. Beslis over het aantal gasten.
Hoe te plannen en geld te besparen op uw bruiloft. Beslis over het aantal gasten.

  • Beslis over het aantal gasten. Het aantal gasten heeft uiteindelijk een stem op uw uitgaven. Het zal het aantal uitnodigingen en feestartikelen, de hoeveelheid voedsel te bereiden, en de grootte van de trouwlocatie en de receptie te bepalen. Onnodig te zeggen, hoe meer gasten je hebt, hoe meer je te besteden hebt. Dus samen met je verloofde trim van het aantal genodigden. Beter om een ​​intieme bruiloft met de meest bijzondere mensen als getuigen dan nodigen mensen, van wie sommigen zijn echt niet dicht bij u en uw verloofde, en wel op een financieel rauwe situatie hebben.
  • Wees praktisch met je trouwjurk. Trouwjurk eet een hoop geld. Maar als je wilt om een ​​flinke besparing te krijgen, probeer dan een niet-traditionele trouwjurk te krijgen. Als het gaat om een ​​eenvoudige bruiloft, kunt u kiezen voor een elegante witte jurk in plaats van een bruidsjurk. Of als u wilt, kunt u vragen uit je moeder, of een getrouwde vrouw in je familie, haar trouwjurk en doe wat aanpassingen om het meer chique en bijgewerkt te maken. Het dragen van een tweedehands trouwjurk start een familietraditie en creëert een sfeer van nostalgie.
  • Kies voor DIY uitnodigingen en feestartikelen. Als je een talent voor het ambacht, maken gepersonaliseerde uitnodigingen en feestartikelen. Bijvoorbeeld, kunt u gebruik maken van computersoftware maken om een ​​uitnodiging te maken. U kunt ook handgeschreven uitnodigingen, die blijken te zijn interessanter en geslepen dan gedrukt te creëren. Beter als je of je verloofde de uitnodigingen voor een meer persoonlijk beroep kan handgeschreven. Doe-het-zelf partij gunst ideeën, aan de andere kant, zijn eindeloos. U kunt de hulp van je artistieke familieleden en vrienden inroepen om DIY feestartikelen maken.
  • Overweeg andere muziek en entertainment opties. Muziek geeft leven aan de ceremonie en de after-wedding party, maar het inhuren van professionele muzikanten bruiloft kan een toegevoegde kosten. Trim van uw uitgaven, ervoor kiezen om muziek op te nemen in een cd en hebben gespeeld tijdens de uitreiking plaats van het huren van een live band. Voor de receptie en feest, vraagt ​​muzikaal familieleden en vrienden naar de muziek en entertainment te bieden. Je kan net zo goed beschouwen het als hun huwelijkscadeau.
  • Houd het huwelijk buiten het seizoen. Voor zover kosten betreft, de off-season maanden april, september en november-zijn meestal de beste maanden om te trouwen. U kunt bloemen krijgen voor koopje-prijs, een goede deal met cateraars en fotografen, en zorgen voor een grotere trouwlocatie voor de prijs van een kleine plaats.

Er is niets mis met het hebben van een grootse bruiloft

Er is niets mis met het hebben van een grootse bruiloft. Immers, het is een eenmalige gebeurtenis. Maar het huwelijk is slechts het begin van alles en er is veel meer dingen te besteden voor als jonggehuwden. Beschouw dit: de hoeveelheid geld die je moet betalen voor een aantal aspecten van het huwelijk kan anders worden gereserveerd op een overvloedige toekomst veilig te stellen met uw echtgenoot.