E2y

Hoe maak je een wilde peuter temmen

Peuters zijn schattig met al hun capriolen en nieuwe trucs

Peuters zijn schattig met al hun capriolen en nieuwe trucs, maar niet wanneer ze beginnen acting out en gooien driftbuien. Peuters kunnen reageren op je, maar ze niet helemaal begrijpen wat je bedoelt als je schreeuwen of gillen naar hen. Vaak, is schreeuwen niet en alleen verergert de situatie, omdat de peuter u het gevoel dat je boos op hem, en hij zal beginnen te huilen.

Temmen een wild peuter thuis is makkelijker in vergelijking met het temmen van hem als je in een openbare plaats, in het bijzonder een restaurant of de supermarkt. Er zijn verschillende manieren om het temmen van wilde peuters afhankelijk van de plaats en situatie.

Hoe maak je een wilde peuter temmen. Wanneer je huishoudelijke taken te doen.
Hoe maak je een wilde peuter temmen. Wanneer je huishoudelijke taken te doen.

  1. Thuis kunt u gebruik maken van kindvriendelijke cartoons of muziek om hem te vermaken, terwijl om hem heen met zijn speelgoed. Als u in uw werkgebied en u wilt uw peuter te zien, hou hem in de buurt, omringd door zijn speelgoed. Maar als hij begint te nemen van interesse in je werk, zoals uw computer of papier, kan u voorzien van hem met zijn eigen scratch papieren en kleurpotloden, zodat hij kan doen alsof om te werken zoals jij. Als hij blijft aandringen op het aanraken van je spullen, neem een ​​pauze van je werk en neem de tijd om te spelen met je peuter. Het kan een pauze jullie beiden behoefte zijn. Vermijd schreeuwen naar je baby, want het zal hem huilen en het zal moeilijker worden om een ​​huilende peuter te kalmeren.
  2. Wanneer je huishoudelijke taken te doen, is het het beste om je peuter dichtbij zodat u kunt zien wat hij doet, en zorg ervoor dat je al zijn speelgoed gescreend - dat er geen verstikkingsgevaar of plastic zakken rond dat hij misschien op zijn hoofd. Houd hem vermaakt door hem kleurboeken en kleurpotloden. Als u de was doen of vouwen kleren, kunt u betrekken uw peuter en laat hem doen alsof ze vouwen kleding ook. Dit zal je vertragen, maar het zal een goede manier zijn om obligatie-en kalmeren uw baby.
  3. Geef uw peuter genoeg tijd om te spelen en een ingestelde tijd om een dutje te doen. Dit maakt hem minder chagrijnig in de avonduren. Ook beperken uw avond activiteiten, vooral als de peuter niet een dutje in de middag te nemen.
  4. Outdoor activiteiten zoals picknicks, uitstapjes naar de supermarkt en dineren in restaurants met de peuter moet worden gedaan met beide ouders of met twee volwassenen (de moeder en een kindermeisje of een ander familielid). U moet een heleboel baby dingen dus neem als je alleen bent. Je zal een harde tijd het verzorgen van uw peuter en droeg zijn dingen rond. Bij het uitgaan, zorg ervoor dat de juiste speelgoed en kleurboeken en kleurpotloden brengen hem bezig te houden. Als je gaat voor een wandeling of ga boodschappen doen, zou een knuffel ideaal zijn.
  5. Zodra uw peuter begint te handelen, is het een aanwijzing dat hij ongemakkelijk is - of hij is moe, verveeld, een deel van zijn lichaam pijn doet, of hij voelt zich ziek. Het is tijd te snijden uw reis kort en ga naar huis.