E2y

Hoe maak je een touw swing te maken

Een van de beste dingen over het feit dat een kind is van alle buitenactiviteiten die je doet. Het is bijna een prestatie om te zien hoe vies je kunt krijgen in een enkele dag. Of het nu gaat spelen in de regen, of het vinden van modder te gaan schuiven, in kinderen graag buiten. Een van de grote outdoor-activiteiten speelt op een touw schommel. Of het nu een touw swing over land of een van water, touw schommels zijn een geweldige manier om te genieten van de buitenlucht. Het is heel gemakkelijk te maken een touw schommel, maar indien het wordt gedaan niet goed erin slaagt een gevaarlijke situatie. Dit artikel helpt wie probeert om een ​​touw schommel te bouwen.

Stap 1

Zoek een plek. De eerste stap van het opzetten van een touw schommel is het vinden van een veilige en betrouwbare plek om het te vinden. U wilt op zoek naar een gebied dat veel open ruimte is en niets zal belemmeren de persoon swingen.

Stap 2

Hoe maak je een touw swing te maken. Zoek een plek.
Hoe maak je een touw swing te maken. Zoek een plek.

Vind een drager. Om een veilige touw swing u gaat moet een vaste drager om het touw verbinding te vinden bouwen. Er zijn vele manieren om te gaan over dit proces. U kunt een natuurlijke ondersteuning, zoals een boom of een bouwen die uw wens past. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat wat je het touw verbinden kan veel gewicht te ondersteunen. U kunt dit testen uit een touw van de steun te gooien en uit te trekken om te zien hoeveel het geeft. Als de steun wordt toe te geven met een gewicht, dan is het waarschijnlijk niet zal worden veilig genoeg om het touw te verbinden. Zoek een ondersteuning die is stevig en geen tekenen van verrotting.

Stap 3

Sluit het touw. Om het touw te sluiten op de boom of andere ondersteuning die u mag geen extra materiaal. U wilt het touw te gebruiken om lus zich rond de steun en het te binden in een knoop om het te beveiligen tegen het vrijgeven van of het geven van manier. Zorg ervoor dat u op een veilige knoop die niet zal wijken of ongedaan gemaakt worden.

Stap 4

Test het uit. Nadat u hebt ingesteld het touw schommel het zal belangrijk zijn om het uit te testen voordat jongere kinderen beginnen om het te gebruiken. Voldoende druk uitoefent op om te zien hoe het houdt. Als het slaagt voor de test dan anderen het kunnen gebruiken.


Stap 1. Vind een drager.
Stap 1. Vind een drager.

Touwschommels zijn een geweldige tijd om te bouwen en te genieten.