E2y

Hoe maak je een intiem Valentijnsdag feest te plannen

Wie zegt dat je moet worden aangesloten op een Valentijnsdag feest te genieten

Wie zegt dat je moet worden aangesloten op een Valentijnsdag feest te genieten? Het is in geen enkel wetboek, is het? Dus dan ga je gang, waar wacht je nog op? Geniet van deze dag van de harten en geliefden door het verzamelen van al uw boezemvrienden, alles onthecht natuurlijk, en hebben een rode hete feestje.

Hier ziet u hoe een intiem Valentijnsdag Party plannen.

Hoe maak je een intiem Valentijnsdag feest te plannen. Houd de partij klein.
Hoe maak je een intiem Valentijnsdag feest te plannen. Houd de partij klein.

  1. Kies vrienden die elkaar kennen. Vanuit uw groep vrienden, kies degenen die al kennen elkaar heel goed, net als in, die kunnen worden in een kamer en hebben een geweldige tijd met iedereen aanwezig.
  2. Houd de partij klein. Zoals voorgesteld, zou dit een intiem feestje te zijn en dat is terecht omdat Valentijnsdag is al zo'n big deal van een gebeurtenis, waardoor het intieme betekent dat je niet hoeft om de stress te matchen met een toch al veeleisende dag. Trouwens, het is niet eens een vakantie zodat iedereen zeker zal komen rechtstreeks naar de partij van het werk - dat de partij gastvrouw omvat. Tenzij Valentijnsdag valt op een weekend, zal het slim zijn om de gastenlijst te houden om een ​​realistisch getal.
  3. Zorg ervoor dat iedereen in uw gastenlijst is single. Volledig ongebonden, alstublieft. Er is niets meer off-putting dan koppels behandeling van uw partij die u zorgvuldig in elkaar gezet als een tussenstop voordat u erop uittrekt voor een romantische date. Het is een feestje dus iedereen moet blijven, genieten, en laat als iedereen dat doet. Ergo, moet elk een van je vrienden uitgenodigd worden net dat ... Single.
  4. Bereid je voor het verzenden van uw uitnodigingen. Omdat iedereen in uw gastenlijst leven in uw buurt (geen zin nodigen iedereen uit de staat, tenzij ze toevallig die avond in de stad), de voorbereiding van uw uitnodigingen en de hand dragen deze naar je vrienden. Maak hart-vormige uitsnijdingen van dik papier vergelijkbaar met de kaarten doorgegeven rond toen je 7 of 12 jaar oud op de basisschool. U kunt er ook voor kiezen om uw uitnodigingen te kopen als je dat liever.
  5. Vraag je vrienden om hun aanwezigheid te bevestigen. In uw uitnodiging, in het bijzonder vraag je vrienden om te laten weten of ze het kan maken om uw feest. Ze kan bevestigen door middel van tekst of e-mail. Dit geeft je de bezetting die u nodig heeft voor de locatie, eten en drinken geven.
  6. Versterken de inrichting thuis. Ga groot met uw intieme Valentijnsdag partij verfraaien van uw huis prom stijl. Grote, glimmende roze en rode ballonnen, roze en rode rozen, een aantal strategisch geplaatste kaarsen, en ten minste een banner.
  7. Bereid het menu. Het zou makkelijker voor u om een ​​thema-menu te bereiden. Japanse, Indische of Chinese gerechten, misschien? Of in overeenstemming met de prom-stijl thema, kunt u uw menu plannen rond voedsel dat je hield toen? Dan weer, als je het budget, heb je eten verzorgd zodat je niet weg hoeft te slaaf op de keuken. Het idee is om zijn vulling, eenvoudig voedsel dat iedereen zal houden.
  8. Hebben veel champagne. De bubbels krijgt echt het feest op gang. Kopen veel champagne en houd deze gekoeld totdat de gasten arriveren.
  9. Serveer het dessert. Iedereen houdt van chocolade dus hebben een fondue-stijl dessert met veel vers fruit om te dippen in de chocolade saus. Yum!
  10. Spelen dansmuziek. Hou het maar dansbaar laag, zodat uw gasten niet hoeft te schreeuwen boven het lawaai gehoord te worden. Als het tijd is om te dansen, draai het omhoog. Speel niet een van de slappe liefdesliedjes.

Ten slotte, vraag dan uw gasten te komen gekleed in iets rood. Het gaat om een ​​veel ribbels ontlokken, maar het is Valentijnsdag dus is het zinvol om het rood te schilderen.