E2y

Hoe maak je een interraciale relatie te onderhouden

Tijden veranderen

Tijden veranderen. Interraciale koppels zijn nu een gemeenschappelijk gezicht. Wat vroeger taboe was, is nu aanvaardbaar en besproken in de open lucht. Vanwege het groeiend aantal interraciale koppels, hebben discussies over hoe je een interraciale relatie te onderhouden op de voorgrond treden. In aanvulling op het assortiment van gewone moeilijkheden in een dating of echtelijke relatie is de botsing tussen de culturen van twee personen. Als je in een interraciale relatie en je wilt je partner te houden, hier zijn een paar tips voor een soepele-zeilen relatie met die speciale persoon:

  1. Verwachtingen. Verwacht een of andere vorm van verzet om je relatie uit uw familie, vrienden of zelfs met complete vreemden. Dit zou kunnen worden verankerd in slechte ervaringen of onwetendheid. Proberen te zijn diplomatiek met deze personen en houdt de communicatielijnen open is.
  2. Inspanning. Oefenen redelijke inspanning om je aan de familie, cultuur, religieuze overtuigingen, en het land van je partner te leren kennen. Kennis is inderdaad zeer empowerment. Het kennen van de verschillen tussen zijn kant van het hek en de jouwe zal u helpen voorkomen dat mogelijke conflicten met hem en zijn familie. Respect te tonen voor zijn cultuur zal u krijgen meer liefde van je partner en is een start in het verdienen van zijn familie acceptatie van uw relatie.
  3. Leer elkaar kennen. Moedig uw partner om naar uw familie, cultuur, en al die dingen die je anders uit zijn know. Liefde is een tweerichtingsverkeer. Het zal niet werken met slechts een partner begrijpen van de andere partner, terwijl de andere is intolerant. Weten elkaars culturele verschillen en zijn comfortabel met hen zal helpen anderen te begrijpen, ook.
  4. Compromis over problematische gebieden. Praat met je partner en een manier vinden om halverwege te ontmoeten. Neem bijvoorbeeld het verhaal van interraciale koppel waar men is een bedoeïen moslim, terwijl de andere was joods. Het echtpaar erin geslaagd om samen te blijven door niet over politieke kwesties met elkaar en niet overtuigend elkaar om te zetten naar de ander religie alleen maar om acceptatie te verwerven van hun families. Dergelijke midden gronden echter verschillen tussen koppels dus gebruik je gezonde verstand. Onderhandelen over alle gebieden die problemen veroorzaken. Als er een soort voedsel dat je niet kunt eten, afspraken maken om te koken voor jezelf de dag dat uw partner wil zijn speciale schotel. Als er huishoudelijke gewoonten die verschillen, zoals het niet dragen van schoenen in het huis, bespreken een of twee gebieden die kunnen worden vrijgesteld van de regel. De sleutel is geduld, openheid en flexibiliteit. Bijvoorbeeld, waarom niet proberen om je moslim partner deelnemen in het observeren van de periode van vasten voordat de Ramadan in het huis?
  5. Conflictgebieden. Meer informatie over gebieden die vaak de bron zijn van conflicten tussen interraciale koppels zoals verschillen in gemoedelijke stijl, houding ten opzichte van opvoeden kinderen en naar familieleden. Bijvoorbeeld, interjecting tijdens verbale argument is om sommige culturen terwijl aanstootgevend voor anderen acceptabel. Sommige culturen kan liberaal zijn, terwijl anderen zijn conservatief. Sommige culturen zien het huwelijk als een unie van niet alleen individuen, maar ook van gezinnen, terwijl anderen zien het anders.
  6. Vraag hulp van een ondersteunende gemeenschap. Er is een levendige online community van interraciale koppels zoals jij. Zij kunnen u tips geven op basis van hun eigen ervaringen. U kunt ook de hulp van experts, boeken en andere vormen van media te zoeken.

Hoe maak je een interraciale relatie te onderhouden. Compromis over problematische gebieden.
Hoe maak je een interraciale relatie te onderhouden. Compromis over problematische gebieden.

Het maakt niet uit welke cultuur of religie men behoort, is er voldoende gemeenschappelijke basis voor iedereen om eens op - immers, mensen delen een gemeenschappelijke menselijkheid. Er is geen fail-safe oplossing om twee mensen bij elkaar te houden, maar door te leren hoe je een interraciale relatie te behouden is een goed begin.