E2y

Hoe maak je een "groene" picknick

Een van de activiteiten in de buitenlucht, dat vrienden en familie liefde samen doen zijn picknicks. Het is een leuke manier om dicht bij de natuur. Wanneer het hebben van een picknick, moet u de locatie en wat mee te nemen op de picknick te overwegen. Om uw volgende picknick nog specialer, waarom ga je niet proberen met een groene picknick?

Een groene picknick betekent gezonde voeding en milieu vriendelijke materialen die u zal brengen in uw picknick evenals activiteiten die niet schadelijk voor het milieu. Dit is geweldig voor je lichaam en hulp in het helpen van de natuur te behouden haar schoonheid. Er zijn verschillende manieren over hoe je een groene picknick. Hier is hoe.

Hoe maak je een "groene" picknick. Breng herbruikbare materialen.
Hoe maak je een "groene" picknick. Breng herbruikbare materialen.

  • Breng herbruikbare materialen. Om ervoor te zorgen dat u niet de materialen die u voor een picknick die op de locatie zal verlaten, kiest u herbruikbare materialen te brengen op uw picknick. Gebruik herbruikbare picknickmanden om je spullen en voedsel te pakken. U kunt ook gebruik maken van boodschappentassen gemaakt van doek. De plaat, bekers en lepel die je gaat gebruiken moet ook herbruikbaar.

    Gebruik geen plastic of piepschuim, omdat deze zijn niet biologisch afbreekbaar. Er zijn herbruikbaar picknick sets die je kunt kopen in de winkel. Er zijn ook winkels die picknick producten die goed zijn voor het milieu, zoals borden op basis van suiker en maïs gemaakt rietjes. Dit geldt ook met voedsel containers. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar, zodat deze zijn ideaal voor een groene picknick.

  • Bereid het voedsel. Om uw picknick pakket te voltooien, moet u verse en gezonde voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit te bereiden. Als je groeit deze in uw tuin, is het best om een ​​aantal kiezen voor uw picknick te zijn versheid te garanderen. Als u niet beschikt over een tuin, kunt u pak wat biologische voeding die u kunt brengen op uw picknick.
  • Kies de locatie voor uw picknick. Zoek een locatie die verschillende bomen, planten en gras heeft, zodat u zult zien en voelen de schoonheid van de natuur. Als er bloemen rond, niet plukken deze. Zelfs als deze zijn erg mooi en je echt wilt deze mee te nemen, moet u zich te onthouden van het doen van dit. Laat deze groeien waar ze thuishoren. Niet plukken de planten ook.

    Als er dieren rond, niet schadelijk voor hen zijn. U kunt kiezen een plaats ver van de dieren, vooral als je kinderen hebt, zodat u kunt nog steeds hen terwijl ervoor te zorgen dat ze niet worden geschaad en je zult niet te worden geschaad.

  • Doe activiteiten die niet schadelijk voor het milieu. Spelen frisbee is altijd aanwezig tijdens de picknick. U kunt ook uw favoriete boek met u, zodat u dit kunt lezen terwijl u geniet van de frisse lucht. Het delen van ideeën over hoe om te helpen bij het maken van de omgeving schoon is een ander ding dat je kunt doen. Dit zal een leuke gesprek met uw vrienden of familie en het zal ook hen aan te moedigen in het doen van deze.


Na een grote groene picknick, vergeet dan niet om uw afval te pakken en deze te brengen als je gaat. Dit is de plaats schoon te houden voor de andere mensen om te genieten.