E2y

Hoe maak je een echtgenoot die bedriegt confronteren

Valsspelen is een van de meest verwoestende dingen die kunnen gebeuren met uw huwelijk. Bij ontrouw stakingen, je eerste impuls is om uw echtgenoot te confronteren en om een ​​scheiding vragen. Voordat je iets drastisch, een stap terug en overwegen uw opties. Je moet voorzichtig te werk gaan als u vermoedt dat uw echtgenoot bedriegt. Hier is hoe te confronteren hem.

Hoe maak je een echtgenoot die bedriegt confronteren. Ga voorzichtig te werk.
Hoe maak je een echtgenoot die bedriegt confronteren. Ga voorzichtig te werk.

  • Verzamel je bewijs. Zorg ervoor dat u niet te ontkennen bewijs dat uw echtgenoot bedriegt voordat u begint met hem te beschuldigen. Zelfs als je een gevoel over dingen, maar niet over het bewijs, moet je iets meer aan vast te houden. Anders wordt uw bedriegende echtgenoot te kunnen mooie praatjes en manipuleren de situatie in zijn voordeel waardoor het lijkt alsof je slechts een product dat neurotisch. Huur een prive-detective als je moet. Discreet Volg hem.
  • Ga voorzichtig te werk. Bringing up van een persoon ontrouw zal waarschijnlijk een van de moeilijkste dingen die je zult moeten bespreken met uw echtgenoot. Niet confronteren hem dezelfde middag kom je erachter. Haal diep adem en laat jezelf de tijd om na te denken over wat je zult gaan doen. Evalueer als je wilt om te werken aan het huwelijk. Je hoeft niet nu te beslissen wat dan ook, maar wacht tot je rustiger voordat je praat. Haast je niet naar zijn kantoor en beginnen een gevecht. Het zal onproductief, start roddels en kan zelfs kostte hem zijn baan, die uiteindelijk zal beïnvloeden.
  • Doe het in een prive-manier. Wanneer u klaar bent om een gezicht te hebben, zorg ervoor dat het is gewoon de twee van jou. Nooit confronteren uw echtgenoot voor de kinderen of op de nationale televisie. Als u wilt een kans op het maken van dingen werken, moet u deze bijzondere tijd te behandelen met genade. Als u nodig hebt om het te brengen in de begeleiding, ga je gang, zolang besproken onderwerpen prive blijft.
  • Niet onthullen uw bronnen. Bescherm de persoon die respect voor je genoeg om je de waarheid vertellen door niet vertellen van uw echtgenoot, die vertelde over hem. Uw echtgenoot kan gaan na die persoon als vergelding. Zolang je zeker weet dat je de bron is onaantastbaar betrouwbaar en accuraat, er is nooit een noodzaak om uw bron te onthullen.
  • Niet toevlucht nemen tot geweld. Het is bijna onmogelijk om te bespreken of geconfronteerd worden met een echtgenoot ontrouw in een rustige manier. Echter nooit geraakt of zijn gewelddadige en vermijd het gooien van dingen in een vlaag van woede. Zo kwaad als je bent, moet je nog steeds de civiele.
  • Wees klaar om te luisteren. Je ongetwijfeld de noodzaak om vent uit je woede voelen. Echter, kunt u echtgenoot om zijn stuk te spreken. Sta niet toe dat hij je de schuld voor zijn daden. Echter, je moet hem een ​​kans geven om uit te leggen en vragen om uw vergiffenis, zelfs als je niet klaar bent om het toe te kennen aan hem. Vraag naar totale eerlijk vooraf, maar als uw echtgenoot begint liegen om zichzelf te verdedigen, lopen. U zult niet ergens te komen als hij niet toe te laten tot het probleem.

U vindt de kracht en de moed om dit te verwerken met waardigheid en gratie. Trek geen overhaaste conclusies of geeft jezelf de schuld voor wat er is gebeurd. Ontrouw is verwoestend niet alleen om uw huwelijk, maar ook om je gevoel van eigenwaarde. Hopelijk, zult u in staat om goed te bespreken als je eenmaal hebt geconfronteerd uw bedriegende echtgenoot. Als je niet kan, vraag naar de hulp van een professionele huwelijk counselor.