E2y

Hoe maak je een baby vast te houden op uw heup

Baby's zijn schattig en lief

Baby's zijn leuk en schattig. Ze zijn engeltjes verzonden uit de hemel en de bundel van vreugde in het bijzonder aan hun ouders. Het is verbazingwekkend hoe hun onschuldige glimlach kan je gelukkig maken. Ze zijn zo bijzonder en geliefd dat ze worden verzorgd op het moment mama weet dat ze zwanger is. Zwangere vrouwen gaan naar hun arts voor hun reguliere check-up, neem vitaminen en had rust nodig voor een gezonde zwangerschap. Alles wat de baby nodig heeft voor zijn komst is voorbereid. Tot de dag komt dat de baby wordt verwelkomd aan de wereld. Het lange wachten is eindelijk voorbij aan de ouders. Ze kunnen eindelijk hun kostbare kleine lieveling. De baby wordt overladen met liefde niet alleen van zijn ouders, maar met familie en vrienden.

Baby's zijn kwetsbaar omdat hun lichaam nog niet sterk

Hoe maak je een baby vast te houden op uw heup. Om een baby goed te houden op de heup, volgt u de onderstaande stappen.
Hoe maak je een baby vast te houden op uw heup. Om een baby goed te houden op de heup, volgt u de onderstaande stappen.

Baby's zijn kwetsbaar omdat hun lichaam nog niet sterk. Zij hebben behoefte aan uw zorg en ondersteuning. Echter, zoals maand pas, de baby's spieren en botten worden sterker. Op de 6e maand, de baby kan meestal dragen zijn eigen hoofd en rug hoewel hij nog steeds geen ondersteuning voor zijn benen. Op dit moment kunt u al dragen de baby op je heup. Bij de uitvoering van de baby op je heup, dan kunt u gebruik maken van uw andere hand om iets als schrijven, neem de telefoon of wijzig het kanaal van de televisie te doen. Als u zich buiten of rond te lopen en de baby in je heup, zal hij in staat zijn om van het uitzicht te genieten, want hij zal zijn goed te zien waar je naartoe gaat. Als je een eerste keer moeder of het je eerste keer om een ​​baby te houden op de heup, hoeft u zich geen zorgen te maken, want er is een goede manier in dit te doen, zodat je vrij kunt bewegen uw andere hand en de baby kan genieten van het uitzicht terwijl ervoor te zorgen dat hij naar behoren wordt uitgevoerd.

Om een baby goed te houden op de heup, volgt u de onderstaande stappen:

  • Zorg ervoor dat de baby sterk genoeg is om zijn eigen hoofd en rug te ondersteunen.
  • Leg je handen onder de oksels van de baby en voorzichtig dragen hem.
  • Zet hem op je heupen op een manier die zijn ene been is in de voorkant van je buik en het andere been is op je rug.
  • Als je de baby positie aan uw rechterhand, wikkel je rechterhand op de rug van de baby en houdt zijn billen zodat zijn rug zal worden ondersteund om te voorkomen dat hij valt en hij zal worden beveiligd in uw heup.
  • De baby's hand moet in de voorkant van je borst en de andere is in je rug. Hierdoor kan de baby's hoofd en armen vrij kunnen bewegen en nog steeds ervoor te zorgen dat zijn lichaam wordt ondersteund door uw handen.


U kunt nu uw baby naar buiten voor een wandeling of in staat zijn om iets te doen terwijl de zorg voor hem en een multitasking moeder zijn. Als je staat op een plaats voor een langere periode, kunt u duwen je heupen aan de kant waar de baby is zo gepositioneerd dat u uw rug ontspannen en zet de druk op je heupen.