E2y

Hoe kunt u uw kind bedtijd routine te herstellen

Het is belangrijk voor jonge kinderen om voldoende slaap en rust te hebben om goed te groeien. Echter, er zijn tijden dat bedtijden worden verstoord, zoals tijdens de vakantie of wanneer je zelf niet beschikt over een vaste bedtijd routine. Als dit gebeurt, moet u de situatie aan te pakken meteen, zodat u uw kind naar bed gaan routine te herstellen. Hier is wat je moet doen.

Hoe kunt u uw kind bedtijd routine te herstellen. Bepaal uw kind voor het slapen gaan.
Hoe kunt u uw kind bedtijd routine te herstellen. Bepaal uw kind voor het slapen gaan.

  • Bepaal uw kind voor het slapen gaan. Kinderen van verschillende leeftijden hebben verschillende hoeveelheden van de slaap. Hoe jonger het kind, hoe eerder de bedtijd en de meer slapen van het kind nodig heeft. Naarmate het kind ouder wordt, je vindt het moeilijker om hem vroeger naar bed, want van alle belangen en activiteiten die uw kind wil om deel te nemen inch uw kind in acht nemen en kennis te nemen van als hij begint te krijgen slaperig of te ontspannen natuurlijk. In het algemeen, de meeste kinderen in bed door negen of tien 's avonds ten laatste. Kinderen moeten krijgen ten minste tien uur of meer van de slaap. Hoe meer rust en slaap een kind krijgt, hoe beter.
  • Stel een gegeven routine. Start een reeks van dingen die je kind nodig heeft om te doen, zodat hij weet dat hij zich klaar voor bed. Deze stuurt het signaal voor hem om te beginnen met de afbouw van. Zo schakelt u de TV, een diner laat hem dan zijn tanden poetsen en een bad nemen. U kunt een verhaaltje voor het slapengaan. Dim de lichten naar zijn kamer ook. Deze markers zal uw kind helpen ontspannen en voor te bereiden op zijn aanstaande voor het slapen gaan.
  • Handhaving van de bedtijd routine. Consistentie is de sleutel bij het ​​vaststellen van elk type van patroon met uw kinderen. Als je de een twintig slapen gaan, moet u ervoor zorgen dat hij zich houdt aan deze alledaagse, het weekend inbegrepen. Als je blijft afwijkt van zijn bedtijdroutine, zal het moeilijker zijn om de patroon weer herstellen over. Zelfs als hij logeert in het huis van oma's, hij moet een regelmatige routine om te helpen hem om klaar te zijn om naar bed.
  • Zorg ervoor dat andere zorgverleners weten. Als je een bedtijd routine en specifieke bedtijd avondklok, andere mensen die de zorg van uw kind moet weten het. Of het nu de oppas voor de nacht of oma of een tante zetten hem naar bed, de consistentie moet blijven voor de routine te worden aanvaard. Wees streng en zeg oma niet om uw kind zoete traktaties te geven voor het slapen gaan en zet de TV voor het slapen gaan als dat uw routine.
  • Vermijd vertragingen. Zet de tv en een limiet op het aantal voor het slapen gaan boeken plek om te lezen samen. Anders zal je kind stiekem in dat extra uur vertraging voordat hij gaat weer slapen. Kinderen kunnen lastig zijn en het is moeilijk om te weerstaan ​​wanneer uw kind is bedelen voor een extra knuffel en verhaal. Houd echter het drama tot een minimum, zodat u uw kind verscholen in bed te krijgen op het juiste moment


Hoe eerder je kan terug naar een normaal schema, hoe beter het zal zijn voor uw kind. Probeer vast te houden aan uw schema en routine zoveel mogelijk te voorkomen dat het verstoren van uw kind slaappatroon.