E2y

Hoe kunt u uw gratis zwarte voorouders te traceren

Het is een algemene misvatting dat alle mensen van kleur die in de wereld kwam van de kolonies werden onderworpen aan slavernij. Doe wat onderzoek naar je wortels te vinden en verrast om te ontdekken dat je misschien uit vrije negers komen in die tijd zijn. Er zijn verschillende onderzoeksinstrumenten voor u om te gebruiken. Deze onderzoeks-motoren en technieken zijn gegarandeerd om u een stap dichter bij het vervullen van uw kennis over uw voorouders te nemen.

Hier zijn de stappen die je zou kunnen volgen in het traceren van je zwarte voorouders.

Hoe kunt u uw gratis zwarte voorouders te traceren. Begin met je familie niet.
Hoe kunt u uw gratis zwarte voorouders te traceren. Begin met je familie niet.

  • Begin met je familie niet. Voer een interview met zoveel leden als je kunt, en ontdek wat ze al weten. Probeer als je grootouders kan herinneren hun grootouders en gaan zo ver terug als hun herinneringen zou toestaan. Alle informatie kan zeer nuttig zijn dus wees voorzichtig met het noteren al deze naar beneden. Deze relevante informatie die u kunt in eerste instantie te verzamelen zal dienen als uw springplank in het starten van uw zoekopdracht.
  • Seek lokale kerk records. Grootouders 'en overgrootouders' bruiloft plaatsen hebben meestal huwelijk certificering records die kunnen weggeven wat informatie over hun ouders en de lokale woningen. Meestal voorouderlijke namen worden aangeduid binnen dit specifieke document en vorige adressen.
  • Ga terug naar de plaats waar je familie vandaan komt. Dit is vergelijkbaar met dat in de thuisbasis. Meer waarschijnlijk, kan records in de stad of gemeentehuis te controleren of u bent op de goede weg. Onderzoek naar waar je voorouderlijke familie echt vandaan kwam. Veel negers zijn gemigreerd naar andere plaatsen op zoek naar een betere manier om te leven.
  • Bezoek uw familie plaats op het kerkhof. Bezoek ook de begraafplaats gelegen in de originele van uw familie woning. Grafstenen kan enige informatie voor het verkleinen van uw zoekopdracht.
  • Vind juridische records van rechtbanken. Er is een uitgebreide collectie van juridische en geldige documenten die een gerechtsgebouw geldt voor uw onderzoek. Het gerechtsgebouw kan een verwarrende overvloed aan informatie. Weet wanneer je moet vragen om een ​​goede hulp. Begin met eenvoudige certificaten zoals geboorten, sterfgevallen en huwelijken. Certificaten die bestond vóór de jaren 1860 kan worden aangesloten op de "Free Negro" register lijst. Gratis negers waren ooit veroordeeld tot elk een van hun familieleden te registreren op de plaats waar zij zich hebben gevestigd. Dit geldt vooral in het zuiden van rechtsgebieden. Als de rechtbank dat u zich in bevindt zich in de zuidelijke steden, meer waarschijnlijk, vindt u waardevolle informatie zoals deze. Als je eenmaal in het bezit komen van de "Vrije Negro" registratie-informatie, zou je ook tegenkomen enkele interessante feiten met betrekking tot vrijlating van uw voorouder. U vindt er ook in de administratie of uw voorouder is vrij geboren. Afgezien van dat, als de moeder de naam is er aangegeven, zou je in staat zijn om terug te gaan een generatie meer. Uw voorouder vrijheid kan worden gecontroleerd door het bestaan ​​van een getuige.
  • Ga online. Er is een grote kans voor feitenonderzoek als je eenmaal hebt doorgedrongen verschillende zoekmachines online die bieden hulp bij het ​​vinden van uw voorouderlijke afstamming. Een bijzonder terrein is erg handig en betrouwbaar onder haar bezoekers. Deze site gaat terug tot de tijd van 1870, toen bevrijde slaven werden voor het eerst vermeld. Met de informatie die zij hebben opgedaan in verschillende gerechtsgebouwen uit verschillende staat jurisdictie, heeft een zoekmachine geformuleerd waarmee de opsporing van Negro gezinnen.


Niets kan meer voldoening dan om antwoorden op uw kostbare bestaan ​​op aarde te vinden. Het gevoel van verbinding die je kunt bereiken als je eenmaal hebt duidelijk gemaakt je voorouderlijke geschiedenis blijft onovertroffen met de tijd.