E2y

Hoe kan ik de snaren bevestigen voor een stuk speelgoed parachute

Kinderen zijn dol op speelgoed parachutes te maken voor hun action figures en ander speelgoed. Ze zijn makkelijk te maken en leuk om te spelen met. Toy parachutes kunnen komen in verschillende maten en diverse uitvoeringen. Zij kunnen aan verschillende afmetingen van speelgoed. Als u het maken van een thuis, de eenvoudigste materiaal te gebruiken is vloeipapier. Zodra je de snaren te hechten aan het speelgoed parachute, je speeltje is goed om te gaan.

Hoe kan ik de snaren bevestigen voor een stuk speelgoed parachute. Verzamel de materialen.
Hoe kan ik de snaren bevestigen voor een stuk speelgoed parachute. Verzamel de materialen.

Materieel

 • Zijdepapier
 • Potlood
 • Heerser
 • Snaar
 • Pijperager
 • Plakband
 • Schaar
 • Single perforeren

Instructies

Voordat je leert om de snaren te hechten aan een stuk speelgoed parachute, is het belangrijk voor u om te leren hoe je de parachute eerste. Hieronder staan ​​de instructies die u moet volgen.

 • Verzamel de materialen. Alle materialen die u nodig hebt bij het ​​maken van het speelgoed parachute zijn verkrijgbaar in ambachtelijke winkels of online. Tissuepapier komen in een veelheid van kleuren en tinten. U kunt ook gebruik maken van een schone plastic vuilnis of boodschappentas. Sommige zelfs gebruik maken van weefsel in het creëren van speelgoed parachutes. Echter, als dit is in de eerste uw eerste speeltje parachute, oefenen met tissuepapier. Voor de string, kunt u gebruik maken van gehaakte string of een dun koord of touw. Voor de pijpenrager, die zal worden bevestigd aan het lichaam van het speelgoed, koopt de vlakte cilindrische pijpenrager in de kleur die je wilt. Zorg ervoor dat de pijpenrager buigbaar is.
 • Snij het ​​tissuepapier. Het lichaam van het speelgoed parachute zal afhangen van het gewicht van het stuk. Voor dit project, hebt u een 10 "met 10" vierkant van vloeipapier. Gebruik je liniaal, potlood en schaar om te komen met het vloeipapier plein. U kunt ontwerpen op het plein met uw favoriete kleuren materialen. Wees voorzichtig niet om het weefsel papier niet scheurt.
 • Versterken van het weefsel papier. Om de papieren zakdoekje te houden van het scheuren gemakkelijk, moet u de hoeken te versterken met plakband. Gesneden stukjes het plakband en bevestig deze aan de randen van het tissuepapier.
 • Maak een gat in de vier hoeken. Gebruik van uw enkel perforeren, maken een gat in elke hoek. Het gat in het midden van het opgenomen gedeelte van het tissuepapier vierkant.
 • Bereid de snaren. De snaren moet langer zijn dan het vloeipapier plein. Snij twee stukken van 30 "strings.
 • Bevestig de snaren om het speelgoed parachute. Houd een uiteinde van een touw en het naar het gat op een hoek van het weefsel papier vierkante binden. Bind het andere eind van dezelfde reeks in het gat aan de tegenoverliggende hoek. Klik hier voor de andere snaar-en bind het aan een van de overige gaten. Bind het andere eind van dezelfde snaar tot het laatste gat. Je moet eindigen met twee lussen die bungelend aan het speelgoed parachute.
 • Bevestig de pijpenrager. Loop de buigbare pijpenrager door beide strings. Buig de pijp schoner en wikkel het rond het speelgoed. Snijd het overtollige pijpenrager met uw schaar.


Ter herinnering: Als u het helpen van een kind het speelgoed parachute, zorg ervoor om zijn gebruik van de schaar te begeleiden.

Spelen met een stuk speelgoed parachute is leuk voor kinderen

Spelen met een stuk speelgoed parachute is erg leuk voor kinderen. Het helpt ook kinderen te leren over de luchtweerstand. Het maken van de werkelijke speelgoed parachute en het bevestigen van snaren is het vrij gemakkelijk om te doen. Er zijn verschillende manieren om een ​​stuk speelgoed parachute te maken. Vind andere ideeën online als je eenmaal onder de knie hebben die hierboven.