E2y

Hoe je zelfgemaakte baby-haarspeldjes maken

Met zo veel baby haarspeldjes verkocht in winkels

Met zo veel baby haarspeldjes verkocht in winkels, kunnen de keuzes nogal overweldigend zijn. Bovendien, de meeste van hen zijn echt heel generiek. U kunt een van deze thuis te maken en op zeer jonge leeftijd, tonen een zekere individuele stijl voor uw baby. Volg deze eenvoudige handleiding voor het maken van een baby baret.

Hoe je zelfgemaakte baby-haarspeldjes maken. Winkel voor de dingen die je nodig hebt voor dit project eerst.
Hoe je zelfgemaakte baby-haarspeldjes maken. Winkel voor de dingen die je nodig hebt voor dit project eerst.

  1. Winkel voor de dingen die je nodig hebt voor dit project eerst. Je zult gewoon haarspeldjes in vele kleuren nodig. Accessoires winkels verkopen deze in verpakkingen dus het is makkelijk om er een te kopen. Kies degene voor baby-ze komen in kleiner formaat dan die voor gewone kinderen leeftijd. Ze zijn ook lichter op het hoofdje van de baby.
  2. Je zal wat accenten voor de baby haarspeldjes nodig. U kunt gebruik maken van linten. Ze zijn de meest populaire keuze. Bepaal de kleur van het lint. U kunt linten van ambachtelijke winkel of de afdeling ambachten bij het warenhuis krijgen. Je kan ook knoppen en andere nieuwigheid accenten gezet. U vindt er ook een lijmpistool en een schaar nodig.
  3. Snijd de linten in de gewenste grootte voor de haarspeldjes. Zorg ervoor dat u een langere lengte gesneden, zodat in goed kan worden gelijmd helemaal in de baret. Wanneer je de juiste maat, zorgvuldig lijm deze op de baret met uw lijmpistool, het kennis nemen van alle gebieden te dekken. Hoewel het langer kan zijn, moet u ook zeker te lijmen en knippen het lint precies, zodat er niets is opknoping uit en er zijn geen excessen vertrokken. Niet alleen is dit slordig maar kan ook haken met de baby of eventueel rafelen en ongelukken. Zorg er ook voor dat de linten geen hobbels of flush. Wanneer dit gedaan is, je hebt nu een baret met een glad-gekleurd oppervlak.
  4. Het is tijd om de baret verfraaien. U kunt een grote strik met hetzelfde lint door het snijden van een beetje extra en het maken van een boog gezet. Lijm deze boven het gladde oppervlak van de baret. U kunt ook lijm in sommige pompoms, knoppen of het nieuwtje, om een ​​meer gepersonaliseerde baby baret te maken. Just er zeker niet om te verfraaien te veel als baby's niet precies iets met te veel snuisterijen en versieringen op hun haarspeldjes nodig.
  5. U kunt ook een Velcro baret. In plaats van de standaard vlakte haarspeldjes je kunt kopen in bulk, kunt u gebruik maken van dit lichtgewicht materiaal. U moet de stukken klittenband aan elkaar te naaien na het snijden ze in zeer interessante vormen. Klittenband komt in prachtige kleuren ook, dus u kunt naaien in verschillende lagen en kleuren. Lijm een ​​clip op eronder. Klittenband haarspeldjes zijn mooi op baby's, omdat ze zijn zeer licht en zou het echt goed plakken.
  6. Snap Tapes zou ook goed baby haarspeldjes. Toch zal een woord van voorzichtigheid-deze niet echt goed werken als je grabby baby, en voor baby's met dunnere haren als de kiekjes kunnen verstrikt raken in hun haar.

Wees niet bang om te experimenteren al met haarspeldjes. Het zou leuk zijn om veel van de accessoires die echt goed zou uitzien op de baby te creëren.