E2y

Hoe je transgender kwesties te bespreken met een kind

Vaak uw kinderen zullen komen rennen op je af met de meest interessante vragen, en u als ouder moet bereid zijn om te beantwoorden wat er ook gebeurt om je weg komen te staan. Soms zijn de vragen zal makkelijk zijn en soms ook uw kinderen zullen u gooien voor een lus en vraag je dingen die je misschien niet weet hoe te handelen. Een van deze problemen dat veel ouders vinden moeilijk om te praten over het uitleggen is transgender kwesties en transgenders. Vergeet niet dat eerlijk met je kind is belangrijk, echter ook niet vergeten dat je niet moet dwingen adviezen over uw kind. We leven in een wereld die is open voor alle soorten mensen, het onderwijs van uw kind op jonge leeftijd dat bepaalde dingen verkeerd kan leiden tot het rare gevoelens hebben over dingen als ze ouder worden.

Leuk vinden of niet

Leuk vinden of niet, als je je kinderen naar de openbare school, gaan ze worden blootgesteld aan de homoseksuele gemeenschap, op een bepaald punt. Zij zullen naar huis komen en vragen te stellen. Ze zullen willen weten waarom ze zagen wat ze zagen en wat het betekent. Dingen aanpak op een eerlijke en open minded manier en je kind zal groeien. Als je deze benadert in een gesloten gelijkgestemde manier, dan is uw kind kan de straf voor je eigen gevoelens onder ogen.

Hoeveel informatie u uw kind geven moet afhangen van de leeftijd van uw kind. Als een 4-jarige vraagt ​​waarom die man is gekleed als een meisje. Je moet gewoon vertel hem of haar dat sommige mensen graag doen. Ze zijn te jong op die leeftijd om te begrijpen dat sommige mensen het gevoel dat ze een vrouw gevangen in een mans lichaam. Dit zal verwarren uw kinderen nog meer en kan vanwege interne problemen binnen zichzelf.

Hoe je transgender kwesties te bespreken met een kind. Als je een transgender persoon.
Hoe je transgender kwesties te bespreken met een kind. Als je een transgender persoon.

Als uw kind is ouder dan 12 dan kan je meestal praten een beetje meer in detail treden over transgender mensen en waarom ze op die manier. Niet verwachten dat ze om begrip van alles wat je zegt te zijn, maar ze zullen je eerlijkheid respect voor hen. Middelbare school leeftijd kinderen zal te maken hebben met homoseksualiteit en transgenders kwesties. Het zit in hun scholen. Het is het beste leren ze dingen van je in plaats van een bron die hen niets kan leren, maar negativiteit.

Als je een transgender persoon

Als je een transgender persoon, dan is uw kind zal opgroeien om je heen en zal langzaam leren om de manier waarop je bent te accepteren. Wees eerlijk met hen en beantwoord de vragen die u het gevoel dat ze kunnen. Zorg ervoor dat ze weten dat ze vrij zijn om te zijn hoe ze willen zijn en je zal houden en accepteer ze zoals ze liefhebben en je accepteert. Echter, klaar zijn voor de tienerjaren als ze kunnen rebelleren. Sommige kinderen kunnen wreed zijn en in ruil daarvoor kan de terugval op te vangen. Ondersteunend en liefdevol van je kind en je zal uiteindelijk hetzelfde te krijgen.