E2y

Hoe je speed dating diensten uit te proberen

Een nieuwe trend vegen van de singles circuit is iets genaamd speed dating. Deze trend wordt steeds populairder in een aantal landen en het is volkomen logisch. Dating kan pijnlijk zijn voor sommige mensen. Als je iemand ontmoet en besluit om uit te gaan met hen, je meestal realiseren als u klikt binnen de eerste tien minuten.

Helaas

Hoe je speed dating diensten uit te proberen. Houden geen rekening met uw ervaring een dating event.
Hoe je speed dating diensten uit te proberen. Houden geen rekening met uw ervaring een dating event.

Helaas, dit betekent dat als je het niet klikt, dan kunt u zich verplicht voelen om te gaan door de hele dag, in de hoop dat ze niet het verkeerde idee in het proces te krijgen. Dat is een lange tijd om te zitten met iemand die je misschien hebt ontdekt die je niet eens willen. Speed ​​dating verwijdert al deze problemen, want je bent op je 'data' alleen lang genoeg om te voldoen aan een mooie verscheidenheid aan mensen die je wel of niet leuk en dan is het tijd om uw opties te overwegen voor vertrek.

Speed ​​dating kunt u niet alleen om mensen te ontmoeten

Speed ​​dating kunt u niet alleen om mensen te ontmoeten, maar het helpt u om te overwegen, die je misschien leuk en niet leuk zonder de druk van het moeten verbinden tot een daadwerkelijke date. De speed dating evenement wordt gehouden in een soort round robin. Je beweegt vanaf de stoel naar stoel vergadering en uitgaven 10 minuten met elke datum en dan ben je op naar de volgende!

Natuurlijk

Natuurlijk, de belangrijkste vraag wordt dan: "Hoe maak je een match te maken in tien minuten?" Je hoeft niet naar een match te maken in een complete manier. Start eenvoudig en proberen het maken van een goede indruk in plaats daarvan. Aan het eind van de avond, u zet in de namen van de data die u had dat trof uw fantasie. Deze mensen zullen worden gezien uw nummer en als ze je leuk vond, dan zullen ze de kans om u te bellen. Ook zal je de namen ontvangen en contact informatie voor de mensen die je leuk vond. Je hoeft niet echt te wisselen nummers met de persoon met wie je spreekt aan. Het is gebeurd voor u op basis van uw voorkeuren.

Speed ​​dating kunt u niet alleen om mensen te ontmoeten. Praten in algemene termen.
Speed ​​dating kunt u niet alleen om mensen te ontmoeten. Praten in algemene termen.

U kunt informatie over speeddaten op tal van websites (zie de links) of u kunt kijken in de sectie Entertainment van uw lokale krant om lokale evenementen te vinden. Een goede tip is om een ​​vriend mee te nemen. Dit zorgt ervoor dat je een goede tijd en hebben iets om over lachen op het einde van de avond. U mag niet aan iedereen die je wilt, dus houd een luchtige houding en ga naar leuke plaats om romantiek te vinden.

Zodra u de speed dating evenement u wenst bij te wonen hebben gevonden, overweeg dan de volgende opties om een ​​goede indruk te maken:

  1. Veel plezier - Zorg ervoor dat je gaat in deze met een positieve houding. Dit hele evenement zal rusten op je eerste indruk. Je hebt tien minuten om de persoon met wie u praat dat ze graag meer weten te overtuigen. U kunt veel dingen doen om dit te realiseren. Begin met het glimlachen, het aanbieden van een stevige handdruk en oogcontact. Vraag de persoon waarmee u spreekt naar wat hun interesses zijn, en laat hen weten jouwe. Het belangrijkste is dat je jezelf wilt zijn, want dit is wat er gaat mensen aan te trekken genoeg om ze wilt uw contactgegevens te vragen.
  2. Houden geen rekening met uw ervaring een dating event - Veel mensen hebben de neiging om zenuwachtig te worden wanneer het tijd is om te gaan op een datum. Probeer te denken van uw avondje uit als een manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een avondje uit in de stad. In plaats van iemand te ontmoeten op straat, ga je een publiek evenement te doen. Het leuke is dat je niet verplicht om iedereen die je ontmoet graag. Echter, zou je gaan en eindigen met een verbinding met meer dan een persoon die je ontmoet.
  3. Aan de regels - Een van de belangrijkste regels is niet om uw contactgegevens op te geven. U krijgt een blad met alle namen van die van het andere geslacht die deelnamen aan het evenement. Wanneer je door de cyclus en hen te ontmoeten, kunt u dan controleren de naam van de persoon als je geïnteresseerd bent in hen. Aan het eind van de avond, zal de persoon die het evenement zorg ervoor dat je alle nummers van de mensen die geïnteresseerd zijn in u en de mensen die je hebt gekozen zal je nummer te krijgen. In aanvulling op deze, moet u ervoor zorgen om beleefd aan elke persoon. Zelfs als u zeker weet dat u ze niet leuk, het zal helpen het evenement gaan veel soepeler als je het met een korreltje zout. Je zou niet willen dat iemand onbeleefd tegen je, dus hou dat in gedachten.
  4. Kleed je best - Beschouw deze avond zoals je zou doen wanneer je gaat met je vrienden naar een club of een andere gebeurtenis. U wilt uw best uitzien. Neem een ​​douche, borstel en / of stijl je haar, en draag wat parfum of eau de cologne. Ziet er misschien niet het belangrijkste zijn, maar persoonlijke hygiëne scoort vrij hoog op de lijst van de meeste mensen. Wil je de mensen te laten zien op het evenement dat je om jezelf en dat als gevolg van deze, je er goed uitzien! Een goed plan is om te gaan casual. Niet iets te onthullend te dragen. Wees gewoon jezelf. Draag iets wat je graag dragen, en mensen zullen merken hoe goed het maakt je kijkt.
  5. Praten in algemene termen - Niemand zal willen om tien minuten te besteden hoorzitting over hoe je kwam om een speed dating evenement omdat uw ex reed je in een depressie en je hebt niet in staat om een datum voor het afgelopen jaar vinden. Evenzo, niemand wil om te denken dat je een 40-jarige leven met je ouders, dat je werd ontslagen en deze gebeurtenis gaf je iets te doen, of dat je niet verwachten dat de andere persoon zoals jij, omdat er geen niemand ooit doet. Dit is de tijd om mensen waarom ze moeten willen met je praten, niet waarom ze je naam moeten vergeten te tonen. Speed ​​dating is alles over het maken van de mensen die je wilt ontmoeten meer. Laat hen uw beste eigenschappen en u krijgt een heleboel telefoontjes voordat je het weet.