E2y

Hoe je het beste baby wieg te kopen

Ouders willen altijd het beste voor hun kinderen

Ouders willen altijd het beste voor hun kinderen. Dat is een gegeven, met name voor nieuwe ouders. Voor een keer zullen ze dragen een roze bril en zal elke baby item te bekijken als schattig en essentieel. Als nieuwe ouders niet voorzichtig zijn, kunnen ze eindigen met een kamer vol baby-artikelen die ze uiteindelijk geen gebruik van hebben. Natuurlijk baby dingen zijn leuk. Fabrikanten ontworpen hen op die manier aan de ouders te verleiden om hun producten te kopen.

Wiegen zijn geen uitzondering

Wiegen zijn geen uitzondering. Ze komen in alle maten, kleuren en versieringen die deel uitmaken ze er geschikt voor een prins of een prinses. Een babybedje kan er heel goed uit, maar is dit het beste voor uw baby? Hier zijn enkele tips om u te helpen de beste wieg.

  1. Shop voor uw baby wieg een paar maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum, zodat je meer tijd hebt om de juiste te kiezen en te kopen beddengoed voor geboren uw nieuwe.
  2. Kies een wieg met latten die dicht bij elkaar om uw baby's hoofd te voorkomen dat vast komen te zitten of uitglijden door de latten. Krijg een met latten die iets meer dan twee centimeter uit elkaar.
  3. Kijk voor een wieg met een verstelbare matras ondersteuning die kan worden opgewekt en neergelaten. U vindt dit erg handig en behulpzaam voor pasgeborenen. Je hoeft niet zo veel lager buigen te bereiken in en je baby te tillen voor het veranderen en tijdens het voeden tijden. Zorg ervoor dat de sloten ten behoeve van het verhogen en verlagen het bovenframe stabiel en duurzaam tegen onbedoeld vastlopen.
  4. Selecteer de beste wieg dat een standaard wieg matras dat is ongeveer 27 ¾ centimeter breed en 51 centimeter ¾ lang zal passen. Er mag geen significant verschil tussen de zijkanten van de matras en het interieur van de wieg die kan vangen en stik je baby.
  5. Zorg ervoor dat de wielen duurzaam zijn en vrij kunnen bewegen. Metalen exemplaren zijn duurzamer dan de plastic wieltjes dus je moet het een te kiezen met wielen die rollen soepel en gemakkelijk en uitgerust met remmen.
  6. Kies een wieg die kan worden omgezet in een peuter bed dat kan worden gebruikt wanneer je baby ouder wordt te maximaliseren het gebruik ervan.
  7. Cribs met neerklapbare zijschotten worden teruggeroepen als gevolg van ongevallen die zijn gebeurd met betrekking tot baby's zitten tussen de matras en de daling van kant. Zorg ervoor dat u een met alle veiligheidsmaatregelen op zijn plaats te kiezen en gebouwd volgens de normen die zijn ingesteld. De vergrendelingsmechanisme voor de daling van kant moet zeer veilig. Controleer of de daling van kant ten minste negen centimeter boven het bovenframe wanneer het verlaagd en ongeveer twintig centimeter boven het wanneer het wordt verhoogd.
  8. Niet kiezen voor een baby wieg met versieringen die losraakt en gevaarlijk zijn voor uw baby. Ren je handen over de leuningen, de lamellen en het interieur van de wieg. Ze moeten glad en goed afgewerkt om uw baby en u te beschermen tegen splinters en krassen.

Hoe je het beste baby wieg te kopen. Kijk voor een wieg met een verstelbare matras ondersteuning die kan worden opgewekt en neergelaten.
Hoe je het beste baby wieg te kopen. Kijk voor een wieg met een verstelbare matras ondersteuning die kan worden opgewekt en neergelaten.

Controleer de nieuwste baby wieg recall nieuws en verslagen van de Consumer Product Safety Commission website . Vul op en legt de registratiekaart om ervoor te zorgen dat u melding krijgt in het geval van een baby product recall.