E2y

Hoe je borstvoeding te verlengen

Borstvoeding biedt vele voordelen voor zowel moeder als kind

Borstvoeding biedt vele voordelen voor zowel moeder als kind. De Europese Academy of Pediatrics adviseert dat moeders die borstvoeding geven blijven hun baby borstvoeding gedurende ten minste het eerste jaar. De voordelen van borstvoeding voor baby's bestaat uit een lager risico op allergieën, diabetes en andere aan gezondheid gerelateerde problemen. Baby's die borstvoeding antistoffen van hun moeder te ontvangen via de moedermelk, en baby's hebben meestal minder verteringsproblemen als ze borstvoeding geven. Er zijn voordelen voor de moeder ook. Nieuw onderzoek uitgevoerd door dr. Tongzhang Zheng van de Yale School of Medicine, ondersteunt het feit dat moeders die hun borstvoeding gerekend vanaf het eerste jaar van hun risico op kanker kunnen verminderen. Moeders die borstvoeding geven meestal afvallen sneller dan moeders die dat niet doen. Voor die moeders die willen borstvoeding voort te zetten, is het mogelijk om borstvoeding te verlengen voor enkele maanden of jaren.

Hoe je borstvoeding te verlengen. Borstvoeding geven zo snel mogelijk.
Hoe je borstvoeding te verlengen. Borstvoeding geven zo snel mogelijk.

  1. Borstvoeding geven zo snel mogelijk. Wanneer uw baby eerst geboren is, is het belangrijk dat je haar borstvoeding zo snel mogelijk. Natuurlijk zullen vrienden en familie willen de baby al snel nadat ze is geboren, maar plan op om een ​​paar momenten in de verkoeverkamer invoering van uw kind aan de borst te zien. Maak je geen zorgen als ze niet lijken erg geïnteresseerd in de verpleging. Het punt is om band met je baby via de borstvoeding.
  2. Borstvoeding te geven op de vraag. Zodra je thuis komt, moet je verpleegkundige zo vaak als je baby honger heeft. In de eerste paar weken, kan dit elk uur en een half tot twee uur betekenen. U zult snel leren wanneer je baby honger heeft. Als ze groeit en ontwikkelt, zult u merken dat haar voedingen zal niet zo frequent. Borstvoeding op verzoek, echter, zal je melkproductie op te bouwen. Moedermelk wordt geproduceerd op basis van vraag en aanbod. Hoe meer je borstvoeding, hoe meer melk je lichaam zal produceren.
  3. Gaan weer aan het werk. Veel vrouwen maken zich zorgen dat hun melkproductie zal afnemen zodra ze weer aan het werk. U kunt verlengen borstvoeding, zelfs als je werk doet. Je zult moeten investeren in een goede borstkolf en gebruik het vaak de hele dag. Bewaar uw melk in de koelkast en neem het mee naar huis in een koeler. Als u nog steeds meerdere keren per dag te pompen, kunt u doorgaan met uw borstvoeding te verlengen voor zo lang als je wilt.
  4. Uw baby borstvoeding zodra je thuis komt. Terwijl pompen je moedermelk is een goede optie voor werkende moeders, baby moet zodra je weer thuis aankomt borstvoeding. Je moet ook van plan borstvoeding vlak voordat u vertrekt naar het werk.
  5. Uitbreiding van borstvoeding langer dan een jaar. Zodra je baby haar eerste verjaardag heeft bereikt, zal ze worden ontvangen van de meerderheid van haar voeding van vast voedsel. Moedermelk kan nog steeds een belangrijke rol spelen in haar dieet, echter. Terwijl je niet haar regelmatige maaltijden zou moeten vervangen met moedermelk, kunt u doorgaan met haar meerdere keren per dag borstvoeding tussen de maaltijden. Daarbij zal blijven borstvoeding te breiden naar de peuter jaren van uw baby's leven.