E2y

Hoe de juiste baby - producten te selecteren

De ervaring van het hebben van een baby is zowel belonen en zorgwekkend. Het kiezen van de juiste baby-producten voor uw kleine engel is een hele opgave, want hij verdient echt niets anders dan de beste en de ideale. Baby's hebben speciale en bijzondere behoeften zoals ze op het begin stadia van hun levenslange ontwikkeling. Vergeet niet, moet u in staat om niet alleen voor de veiligheid en het comfort van uw baby, maar voor zijn cognitieve en intellectuele groei ook.

Hier zijn eenvoudige vragen die je jezelf moet stellen voordat het kiezen van de juiste baby-producten voor uw kostbare kleintje:

Is het veilig? Diverse organisaties bieden goedkeuring afdichtingen om de veiligheid van de baby-producten, en het voorbeeld van wat de Juvenile Product Manufacturers Association (JPMA) veiligheid afdichting te garanderen. U moet in staat zijn om de veiligheid zeehonden in elke baby product te vinden vóór de aankoop van een van deze, van wiegen tot baby speelgoed.

Hoe de juiste baby - producten te selecteren. Is het veilig?
Hoe de juiste baby - producten te selecteren. Is het veilig?

U kunt ook besteden de tijd om uw zorgverzekeraar te bezoeken voor advies met betrekking tot het voorkomen van gemeenschappelijke ongevallen veroorzaakt door defecte baby-producten. Als uw schema niet toelaat, dan kunt u altijd controleren ouderschap en pediatrische zorg websites Kidshealth en Medline plus informatie over gezondheid die bieden gedetailleerde informatie over de veiligheidsnormen vereiste voor elke baby bezit.

Ten slotte

Ten slotte, aangezien verschillende baby gadgets en zijn ontwerpen zijn voortdurend veranderende in de markt, zijn er meer maatregelen genomen om hun veiligheid te garanderen. Het is belangrijk om op te letten en bijgewerkt tot het terugroepen van producten. Er zijn nuttige informatie portals zoals de US Consumer Product Safety Commission website die u zal toelaten om te bladeren op recente lijsten van recente terugroepen van producten en veiligheid nieuws.

Is het fysiek en intellectueel compatibel zijn met uw baby?

Hier is het deel waarin je moet je baby te beoordelen en over zijn voorkeuren, rekening houdend met zijn comfort en stimulatie nodig heeft. Een goed voorbeeld is dat van het kiezen van de juiste baby wieg. Deze komen in verschillende stijlen en maten. Terwijl een pasgeboren zou slechts een wieg of een wieg voor zijn eerste vier maanden, zou oudere baby's vereisen een grotere wieg compleet met functies zoals een kinderziektes rail of hekken. Voor zover kleding betreft, nemen er nota van dat baby's tere huid hebben, en zijn gevoelig voor problemen verschillen van die van oudere kinderen hebben. Hou er rekening mee dat het comfort van uw baby moet het eerst komt vóór het optreden. Hij moet dragen ademend, niet-beperkende kleding gemaakt van katoen of natuurlijke vezels.

Het is altijd verstandig voor u om uw baby goed kennen

Ten slotte. Is het fysiek en intellectueel compatibel zijn met uw baby?
Ten slotte. Is het fysiek en intellectueel compatibel zijn met uw baby?

Het is altijd verstandig voor u om uw baby goed kennen, en zich bewust zijn van de ontwikkelingsfase is hij op dit moment inch Deze kennis zal u begeleiden in het kiezen van de juiste speelgoed voor hem, evenals het recht flessen, kussens en zelfs beddengoed. Ken uw kind het gedrag, temperament en mogelijkheden. Ook worden geleid met het feit dat een goede speelgoed voor een kind is het type dat zou kunnen stimuleren al zijn zintuigen (gehoor, reuk, zien, voelen). Een baby 0-6 maanden oud zullen profiteren beste met bijtringen en squeeze speelgoed, terwijl een kind wat ouder is 6-12 maanden zal een pop-up speeltje, of een doek boek waarderen.

Er gaat niets boven de opwinding van het brengen het nieuwe lid van het ouderlijk huis. In het licht van deze, moet u ijverig ervoor te zorgen dat het een vervullende ervaring door heel de groei van de baby maanden en jaren. Baby producten moeten worden gekozen met een groot deel van de zorg, het in gedachten houden dat je baby slechts een keer gaan door de kinderschoenen staan, dat je net zo goed het beste voor hem te geven.